Hayat Sırları... “KUZGUN AİLESİNİN” ÇARPICI HİKAYESİ HERKESİ SARACAK!

Hayat Sırları... “KUZGUN AİLESİNİN” ÇARPICI HİKAYESİ HERKESİ SARACAK!

Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut ve Olgun Toker’in paylaştığı, çarpıcı hikayesi, güçlü oyuncu kadrosuyla göz dolduran “Hayat Sırları” setinden ilk kareler basınla paylaşıldı.

Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut ve Olgun Toker’in paylaştığı, Most Production tarafından hazırlanan, çarpıcı hikayesi, güçlü oyuncu kadrosuyla göz dolduran “Hayat Sırları” setinden ilk kareler basınla paylaşıldı.

Senaryosunu usta kalem Mahinur Ergun’un yazdığı “Hayat Sırları” ’nın genel yönetmenliğini Gül Oğuz üstlenirken yönetmen koltuğunda Murat Can Oğuz yer alıyor.

Eylül’nün son haftası  çekimleri başlayan “Hayat Sırları” için 2000 metrekarelik bir alanda 50 kişilik ekiple özel bir dekor çalışması yapıldı.

5 ev ve 9 dükkanın inşa edildiği mahallede “Kuzgun” ailesinin esnaf lokantası da bulunuyor.

Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, Kuzgunların aile reisi Mustafa olarak izleyici karşısına çıkarken, biricik karısı İnci’yi Devrim Yakut, 3 çocuklarından en büyüğü ve avukat olan Seher’i Hazar Ergüçlü, herkesi KPSS’ye hazırlandığına inandıran Kemal’i ise  Olgun Toker canlandırıyor.

Seher’in yıllar sonra beklenmedik şekilde yeniden hayatına giren unutamadığı büyük aşkını ise Ekin Koç oyunuyor.

Kuzgun lokantısının mutfağında birlikte objektif karşısına geçen oyuncular verdikleri pozlarla  kısa sürede yakaladıkları uyumu da gözler önüne serdiler.

Bir tarafta Burak ve Seher’in kalpleri acıtan, tutkulu ve gizemli aşk hikayesine tanık olurken, diğer taraftan Kuzgun ailesinin yaşadığı Hayat Apartmanı’nın ve Kuzgun mutfağının her bir merdivenine, duvardaki her çatlağına sızan sımsıcak sevgi dolu hikayesine ortak olacağız. 

Büyük sırlar yüklenmiş bu hikaye, dokunduğu her kalbi ısıtırken yakacak; okşarken acıtacak.

 

Güçlü prodüksiyonu, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncuları ile “Hayat Sırları” çok yakında Star Tv’de...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.