Hayrettin... "ALTIN KELEBEK BANA VERİLSEYDİ ALMAZDIM"!..

Hayrettin... "ALTIN KELEBEK BANA VERİLSEYDİ ALMAZDIM"!..

Hayrettin, Radyo Trafik Marmara stüdyolarında, Cenk Sarıkaya’nın sunduğu “Haftanın Konuğu” programının konuğu oldu.

 

Hayrettin, Radyo Trafik Marmara stüdyolarında, Cenk Sarıkaya’nın sunduğu “Haftanın Konuğu” programının konuğu oldu. Programda öne çıkan başlıklar şöyle;

“Altın Kelebek bana verilse almazdım”

“Enes Batur ile bizim yaptığımız iş çok farklı. Bizim çok büyük bir ekibimiz var. Altın Kelebek’te Enes Batur’a ödül verildiğinde neden ona verildi demedim.

Ben tam youtuber değilim. Ödül verilirken sevinmedim, geri alındığında da üzülmedim. Verilmesinde bir problem yok çünkü onun rakam anlamında çok iyi bir kitlesi var.

Ödül geri de alınabilir ama onun yerine birine verilmesi gerekiyordu. Altın Kelebek ödülü geri alındıktan sonra bana verilse alır mıydım, almazdım herhalde, çok emin değilim.

Bu yılki ödül ilk olduğu için çok değerliydi. İlk ödül kimseye verilemedi. O kategorideki çocuklar sadece youtube’a bir şey yapıyorlar, biz o yüzden aday olmamış olabiliriz ama öyle düşünmedilerse aday olmamamız enteresan olmuş.

Biz başka şeyler de yapıyoruz ama youtube’a da çok kaliteli içerikler üretiyoruz. Rakamlara bakıldığında kaliteli olmak çok değer görmüyor diye düşünüyorum.” 

“Arif v 216 filmine 10 üzerinden 6,5 verirdim”

“Cem Yılmaz’ın filmini izledim, türünü komedi bilim kurgu diye adlandırıyorum. Güldüm ama daha da çok gülmek isterdim. Komedisi az bir bilim kurgu ama bu da onun istediği şey. Demekki bu yolu seçmiş. Görsel anlamda inanılmaz doyuyorsun. Filmi puanlamak haddim değil ama seyirci olarak 10 üzerinden 6,5 verirdim. Cem Yılmaz bu camiada şimdiye kadar gördüğüm en samimi, en iyi niyetli insanlardan bir tanesi.”

“Youtube’dan çok büyük paralar kazanılmıyor”

“Youtube’dan çok büyük paralar kazanılmıyor. Oturduğun yerden, evinden videolar çekiyorsan çok izleniyorsa evet para kazanırsın.

Bizim bir ekibimiz var. Sürekli yurt dışındayız, iyi yerlere gidiyoruz. Gelir ve gider arasında çok büyük fark oluyor.

Amerika’da yaptığım şaka ile Türkiye’de yaptığım şaka arasında fark var. Ben buradakinden daha çok haz alıyorum.

Türkiye’de yaptığım şakalara başımıza gelen olaylardan dolayı dikkat ediyorum. Youtube’a her iş yapan youtuber olmuyor.

Bu işi düzenli hale getirirsen ve tutarsa o zaman youtuber olursun. Videoları youtube Türkiye kontrol ediyor ama çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.