Hayrettin...  BÖYLE SAÇMA RÖPORTAJ GÖRÜLMEDİ !..

Hayrettin... BÖYLE SAÇMA RÖPORTAJ GÖRÜLMEDİ !..

Hayrettin bu kez Los Angeles Beverly Hills sokaklarında yaptığı röportajlarda çeşitli absürtlükleri ile insanları trollemeye devam ediyor.

Bilinen röportaj tarzından farklı hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken Hayrettin, röportajlarında yönelttiği soruların cevabını dinlemiyor. Konu dışı davranışlar sergileyen Hayrettin, mikrofonun bile nerede durduğunu önemsemiyor. Bir kadın yöneltilen soruya karşılık verirken, Hayrettin’in arkasından gelen özel minibüse binerek kaçmasını şaşkınlıkla izliyor. 

Hayrettin, bir kız grubu ile röportaj esnasında şarkı söyleyerek bulundukları yerden ayrılıyor. Bir süre daha konuşmaya devam eden kızlar, yaşadıkları duruma gülerek röportajlarını sonlandırıyor. Hayrettin bir kişinin yerde oturarak bacaklarına sarılırken, şakazede durumu eğlenceye dönüştürüyor.

Birçok röportajında mikrofonu bırakıp giden Hayrettin, arkadan kameraya el sallayan kişiyi kovalıyor ve kavga etme havası vererek insanları trollüyor. Hayrettin’in başka birine seslenmesinden durumu anlayan kişi ise trollendiğinin farkına varıyor. Bir aile ile son röportajını yaparken Beverly Hills’teki havuza atlayarak videoyu sürpriz bir son ile bitiriyor. 

Hayrettin Hakkında;


Hayrettin Karaoğuz 1984 yılında İstanbul Bakırköy’de doğdu; eğitim hayatına Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu’nda başladı. Sonrasında Yahya Kemal Beyatlı Lisesi’ ni bitirdi. 2004 yılında Kadir Has Üniversitesi reklamcılık bölümünü kazanarak eğitim hayatını sürdürdü.


Üniversite hayatına başlamasıyla üniversitenin tiyatro kulübünde arkadaşlarıyla beraber tiyatro çalışmalarında bulunmuştur. 2004-2009 yıllarında Dario Fo’nun Klakson Borazan ve Bırtlar adlı oyununda ‘komiser’ karakterini canlandırdı. Ardından Alfred Jerry’nin Kral Übü adlı oyununda başrol oynadı 2009 senesinde arkadaşlarıyla sahneye koydukları absurd-komedi tarzı ‘Kral Übü’ oyunu ile en iyi reji, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu ödülünü almışlardır. Hayrettin Karaoğuz bu oyunda ‘’Kral Übü’’ karakteri ile İstanbul Belediyesi Kültür A.Ş tarafından en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Ardından Jean Paul Sarter’ın doğal oyunculuk tarzi olan ‘’İş İşten Geçti’’ oyununda Dixon rolünü sergilemiştir. Tiyatro hayatına Yakovos Kambanellis’in Savaş Baba oyunundaki ‘’Fileksenos’’ ve Sermet Çağlayan’ın Ayak Bacak Fabrikası oyununda ‘’Öküz’’ karakteri ile devam etmiştir... Bu oyunlarla Türkiye’de turneye çıkarak birçok yerde sahne almıştır. Ayrıca tiyatrodaki arkadaşlarıyla beraber ‘Yaratık’ adında bir oyun yazıp birçok yerde sahnelemişlerdir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.