Hayrettin... "VİDEO ÇEKERKEN YUMRUK YEDİM"!..

Hayrettin... "VİDEO ÇEKERKEN YUMRUK YEDİM"!..

Başarılı sunucu Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu komedyen ve oyuncu Hayrettin oldu.

Uzun zamandır yurt dışında dijital platformlar ve sosyal medya için video projeleri gerçekleştiren Hayrettin, 'Hadi Be' canlı yayınında sosyal medya kullanıcılarının ve Emre Saygı’nın sorularına samimi açıklamalarda bulundu.  

Dayak Yediğimi Merak Ediyorlar 

Çektiği videoları insanların dayak yiyecek mi acaba diye merak edip izlediğini söyleyen Hayrettin “Yaptığım iş riskli bir iş olarak görülüyor. Dayak yiyecek mi diye merak edip videolarımı izliyorlar. Bir kere yumruk yedim ama onun haricinde başka bir dayak olayım yok. Hiç dayak yemedim diyebilirim” dedi. 

Amerika’da Yaşayabilirim 

Uzun zamandır videolar çekmek için Amerika’yı ve Avrupa’nın farklı ülkelerini gezdiğini ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Hayrettin “ Video çekmek için Amerika ve Avrupa’yı geziyorum. Ayrıca şuan önmümde Amerika’da yaşamak gibi bir seçenekte var. Farklı yerleri görmek beni çok mutlu ediyor” dedi. 

Hayallerim Gerçekleşti 

20’li yaşlarında hayalinin böyle bir hayat yaşamak ve videolarını çekebileceği bir ekibinin olması olduğunu söyleyen Hayrettin “ 20'li yaşlarımda hayalim bu hayatta yer almaktı. İnsanların yolda görünce beni çevirmeleri ve bir  ekibimin olması çok istediğim bir şeydi” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.