Helin Avşar... 'ÇOCUKLARIM DONDURUCUDA'!

Helin Avşar... 'ÇOCUKLARIM DONDURUCUDA'!

Helin Avşar 10 yumurtasının dondurulduğunu ve dolapta 10 çocuğunun kendisini beklediğini söyledi.

Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar, Hürriyet'ten Hakan Gence'yle buluştu merak edilenleri yanıtladı. Avşar, zannedildiği kadar sık iş değiştirmediğini, eskisi kadar gece eğlenmeye çıkmadığını, çapkın değil, ‘göz çapkını olduğunu’ söyledi ve neden yumurtalarını dondurduğunu anlattı.

 

"SPOR İLAÇLARI ÜREME HORMONLARINI YOK EDİYORMUŞ"

"Yumurtalarımı dondurmamın nedeni çocukları çok seviyorum. Vücudum kaslansın diye bir dönem spor ilaçları alıyordum. Onları kullanmak çok zararlıymış, insanların üreme hormonlarını yok ediyormuş. E son yıllarda yediklerimiz ve stres yüzünden yumurtalarımız azalmaya ve sağlıksızlaşmaya da başladı. 22 yaşında âdetten kesilenler var. Yarın ne olacağımız belli değil. Ben de ‘Ya benim çocuğum olmazsa’ diye strese girdim.

"EN AZ 10 ÇOCUK İSTİYORUM"

Geçen sene iki tane dondurmuştum. Bu sene sekiz tane... Yani dolapta 10 çocuğum var.. Beni bekliyorlar! Maslak’ta, özel bir hastanede. Evlensem şu an kendim yapmaya çalışırım. İkinciyi, üçüncüyü oradan yaparım. En az 10 çocuk istiyorum zaten. Angelina Jolie gibi, hem evlat edinmeyi hem kendim doğurmayı hayal ediyorum. Kalabalık ailelere bayılıyorum. Çoluk çocuk toplanılsın, yemekler yenilsin...

"ERKEKLER GAY OLDU"

Erkeklerin çoğu gay oldu kardeşim! En nefret ettiğim de tercihini gizli yaşayanlar. Herkesi zan altında bırakmayayım ama sevgililerimin birinden şüphelendim. Yakalamadım ama kadınlar hisseder. Sahtekârlığı sevmiyorum. Ben erkeklerin içinde bu kadar fazla kadın hormonu taşıdığını bilmiyordum. Bu sene daha çok gördüm."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.