"Hep Yek"...DEVAMI YOLDA!..

"Hep Yek"...DEVAMI YOLDA!..

Geçtiğimiz yıl izleyicinin büyük ilgisini gören ‘Hep Yek’in devam filmi için çekimlere başlandı…

İlk filmiyle izleyiciye kahkaha tufanı yaşatan Hep Yek’in devam filmi ‘Hep Yek 2’ için çekimlere başlandı. Birinci filmde izleyiciye kahkaha tufanı yaşatan Gürkan Uygun, Gökhan Yıkılkan, Tuna Orhan ve Ulaş İnan Torun’a bu sefer Kolpaçino serisiyle izleyicinin gönlünde taht kurmuş Ali Çatalbaş ismi eklendi. 

Filmde ‘Manyak Kerim’ karakteriyle seyirci karşısına çıkacak Ali Çatalbaş, iki mafya babası arasında kalmış Altan ile Gürkan’ının koruyucu meleği olabilecek mi? Sorusunun cevabı 2017 yılının Ocak ayında sinemalarda cevap bulacak. Sinemamızda avantür komedi türünün en iyi örneklerinden biri olan HEP YEK 2’nin yıldızlar kadrosuna katılan diğer ünlü isimler ise Deniz Uğur, Cenk Ertan ve Nihan Balyalı.

“Bu Son Olsun” isimli 12 Eylül komedi filmi ile 2012 yılında damga vuran yönetmen Orçun Benli’nin yönettiği HEP YEK 2’nin senaryosunda Bilal Kalyoncu, Orçun Benli ve Şükrü Üçpınar’ın imzası var. HEP YEK 2, Orçun Benli’nin beşinci sinema filmi olarak seyirci ile buluşacak. Orçun Benli her filminde olduğu gibi Yeşilçam emekçilerini yine unutmayarak HEP YEK 2’de de İhsan Gedik ve Çoşkun Göğen gibi efsane isimlere yer veriyor.

İnternet Fenomeni Erdağ Yenel’de HEP YEK 2’de ‘Bahri’ karakteriyle usta oyunculara eşlik edecek. Yolunda A.Ş. internet dizisiyle meşhur olan Erdağ Yenel, geçen yıl Yolunda A.Ş. Çinçin Bağları filmi ile ilk başrol deneyimini yaşamıştı. 

“Bir mutlu günümüz olmadı seninle” mottosu ile seyirci karşısına çıkacak HEP YEK 2’nin çekimleri 1 Eylül’de başladı. Filmin çekimleri İstanbul içinde ve dışında gerçekleştirilerek, 4 haftada tamamlanacak. Güldürmeye ara vermeden kamera karşısına geçilen, serinin ikinci filmi OCAK ayında The Moments Entertaintment dağıtım şirketi ile vizyona girmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.