‘’Hey Gidi Günler’’... KINALIADA'DA NOSTALJİK BİR YAZ GECESİ!

‘’Hey Gidi Günler’’... KINALIADA'DA NOSTALJİK BİR YAZ GECESİ!

Yıldızların Altında, Yıldızlarla Dolu Nostaljik Bir Yaz Gecesinde ‘’Hey Gidi Günler’’ diyeceğiniz muhteşem bir konser sizleri bekliyor.

Pop müziğin altın çağı sayılan 70'li yıllarda hit olmuş şarkıları hala bir çoğumuz ezbere biliyoruz.

‘’Delisin’’, ‘’Malabadi Köprüsü’’, ‘’Olmaz Böyle Şey’’, ‘’Gençlik Başımda Duman’’, ‘’Sultan-ı Yegâh’’, ‘’İkimiz Bir Fidanız’’ ve daha sayamadığımız onlarca hitleri gerçek sahiplerinden canlı canlı dinleyeceğimiz bu muhteşem konser 29 Temmuz 2016 Cuma akşamı Kınalıada Su Sporları Kulübü’nde;

Ekrem Ataer'in sunumu ve POPSAV Orkestrası eşliğinde, Bilgen Bengü, Coşkun Demir, Ercan Turgut, Ersan Erdura, Güzin ile Baha, Kartal Kaan, Rana Alagöz, Selçuk Alagöz, Sevda Karaca, Nur Yoldaş, Metin Ersoy, Tülay Özer ve Yeşim ile sizleri 70’li yıllara götürmeye hazırlanıyor. Yıldızların altında, nostaljik bir geceye hazır olun!

Geçtiğimiz Nisan ayında Bakırköy Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde (LGOSM), POPSAV işbirliği ile ikincisi yapılan konserin, Kınalıada Su Sporları Kulübü’ndeki konseri de yine LGOSM ve POPSAV işbirliği ile gerçekleşecek.

Konserden elde edilecek gelirin bir bölümüyle adalardaki sokak hayvanları için mama ve veterinerlik desteği sağlanacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.