Hidayet Türkoğlu... OKUL HEYECANINI  KIZIYLA YENİDEN YAŞADI !..

Hidayet Türkoğlu... OKUL HEYECANINI KIZIYLA YENİDEN YAŞADI !..

NBA gururumuz Hidayet Türkoğlu’nun büyük kızı Ela 1. Sınıfa başladı. Hidayet Türkoğlu ve eşi, ailece hem bayramı kutladılar hem de kızlarının okul heyecanını birarada yaşadılar.

Orlando’ya dönüş yapan Hidayet Türkoğlu ve eşi, 1. Sınıfa başlayan kızları Ela için çok heyecanlı... Ela’nın matematiğe ilgisinden dolayı, birçok araştırma yapan ve tavsiye alan Hidayet Türkoğlu ve Eşi Banu Türkoğlu kızlar Ela için Singapur matematik sistemini benimseyen ‘‘Parke House Academy’’ okuluna kayıt yaptırdı. Anaokuluna başlayan Lina’da ablası gibi çok heyecanlı... 

Hidayet Türkoğlu ‘‘Ela 2 yaşından beri okula gidiyor ama 1. Sınıfa başlaması ve büyüdüğünü görmek bizi çok heyecanlandırdı ve mutlu etti. Bu sene iki kızımızda okula başladı, zaman çabuk geçiyor, inanıyoruz ki ve umarız geleceğe, yaşama katkı sağlayacak iyi bireyler olurlar ve bizler bunları görürüz.

Bayramda Amerika’dayız, ailece ve burada olan arkadaşlarımızla ziyaretler yapacağız. Bayramlar insanın içinde sevgiyi barındırır, küslükler biter herkes birbirine saygı gösterir ve hepberaber olur bu yüzden herkesin bayramını kutlar tüm yılların ve günlerin barış sevgi dolu geçmesini umuyorum.

Türkiye’nim ve tüm İslam aleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum ’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.