HipHop Jam İstanbul 2015...TÜRKİYE HIP HOP ARENASININ TÜM YILDIZLARI BULUŞUYOR !..

HipHop Jam İstanbul 2015...TÜRKİYE HIP HOP ARENASININ TÜM YILDIZLARI BULUŞUYOR !..

Hip Hop kültürünün bütün unsurlarının bir arada hayat bulacağı HipHop Jam İstanbul 2015, Pozitif Live ve Hiphoplife işbirliği ile 5 Aralık Cumartesi günü Volkswagen Arena’da.

Hip Hop camiasının en büyük isimlerini bir araya getirmeye hazırlanıyor. Türk Rap müziğinin en önemli isimlerinin sahne alacağı etkinliğin headliner’ı, canlı orkestrası ile Türkiye’nin en popüler rapper’ı Ceza olacak.

Break dans, rap, graffiti ve dj performanslarıyla dolu etkinlik, Hip Hop severlere kendi dünyalarını tam anlamıyla yaşatacak. 

Sadece bir müzik türü olmakla kalmayıp yıllar içerisinde köklü bir kültür haline gelen Hip Hop camiasının yıllarca unutulmayacak buluşmasında, Ceza'nın yanı sıra Mode XL, Ege Çubukçu, Sansar Salvo, Pit10, Ayben, Kamufle, Anıl Piyancı&Emrah Karakuyu ve Yener gibi 33 Hip Hop artistinin bulunduğu dev line-up, Hip Hop severleri heyecanlandıracak. Volkswagen Arena’da gerçekleşecek etkinlik gündüz saatlerinde başlayıp gece yarısına kadar eğlenceli aktivitelerle renklenecek. 

HipHop Jam İstanbul 2015’in biletleri biletix.com, Biletix satış gişeleri ve Biletix Çağrı Merkezi üzerinden satın alınabiliyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.