HOLLYWOOD YILDIZININ SELDA BAĞCAN AŞKI!

HOLLYWOOD YILDIZININ SELDA BAĞCAN AŞKI!

Yüzüklerin Efendisi'nin Frodo'su Selda Bağcan'a kavuştu.Her fırsatta Selda Bağcan’a hayranlığını dile getiren ElijahWood, ünlü müzisyenle Ekşi Fest’te aynı sahneyi paylaştı.

ElijahWood, Selda Bağcan’a ‘’Türk müziği ile beni tanıştırdığın için çok teşekkür ederim’’ dedi. Selda Bağcan da ‘’Bu kadar iyi bir oyuncunun beni beğenmesi, beni çok mutlu ediyor’’ dedi.

‘’Bu yaştan sonra artık rock konserleri vermeye başladım!’’

Yurtdışında şarkılarının bir ağızdan söylendiğini belirten Selda Bağcan, Türkiye’deki ilk rock konserinin Ekşi Fest’te gerçekleştirdiğini belirtti. “Her yer Taksim her yer direniş” sloganın atıldığı konserde ‘’Taksim’de böyle konser verebilmek ne güzel olurdu’’ dedi.

Türk müzik tarihinin en önemli isimlerinden Selda Bağcan ve Tel Aviv’lisurfrockgubuBoomPam'in bir araya gelerek Selda Bağcan'ın klasikleşmiş parçalarını orkestrayla canlandırdıkları projeleri Selda Bağcan&BoomPam ileTürkiye’de ilk kez EkşiFest’15’te sahne aldılar.

Festivalde Türkiye’de iyi bir dinleyici kitlesine sahip olan, Hollywood yıldızı, Yüzüklerin Efendisi’nin Frodo’suElijahWood ile müzik koleksiyoneri DJ TurquoiseWisdom’ın ortak çalışması WoodenWisdom - DJ Fitz, Grup Ses Beats,hiperaktif İspanyol grup Che Sudaka,Fransız reggae grubuDub INC., büyük bir şenliği küçük bir sahneye sığdıranLa RueKetanou,Türkiye’de de belli bir kitle oluşturmuş Beyrut’un blues/rock grubuTheWantonBishops, Afro-Latin, caz ve dünya müziği’ni renkli ve şiirsel performansıyla buluşturanCarmenSouzavedjango, reggae, ska, dub, bratsch, afro-beat ve Anadolu müziğini harmanlayan protest müzik grubuBandistasahne aldı.

EkşiFest’15, alternatif müzik sahnesinde ise Tribali, Burcu Tatlıses, Frapan, Cemiyette Pişiyorum, Biz, Ars Longa, 90 BPM, RoadsidePicnic, Cem Başak ve RedBullWarmUp ekibini ağırladı.

Sektörün en önemli ödülleri olarak bilinen ACE of M.I.C.E Kongre, Toplantı ve Etkinlik ödüllerinde ‘’En İyi Festival’’ kategorisinde birinci seçilen Ekşi Fest gün boyu süren müzikle birlikte,oyunlar, yarışmalar, sosyal medya ve doğa aktiviteleri ile renkli, eğlenceli, alışılmışın dışında bir festival deneyimi yaşattı.


Ekşi Fest’15 aynı zamanda, Tomurcuk Vakfı, Uluslararası Af Örgütü, Yedikule Hayvan Barınağı, WamosBien gibi farklı görüşten birçok Sivil Toplum Kuruluşu'nun koşulsuz yer bulabildiği ve katılımcıların görüşlerini dile getirip, eğlenceyle fikirlerini özdeşleştirebildiği en özgür festivallerden biri olma özelliği taşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.