Hülya Koçyiğit...'BURAYA KADARMIŞ SELİM'

Hülya Koçyiğit...'BURAYA KADARMIŞ SELİM'

Hülya Koçyiğit’in eşi Selim Soydan, tedavi sürecinde yaşadıklarını duygusal sözlerle anlattı. Hülya Koçyiğit kocasının omzuna başını dayayıp 'Buraya kadarmış Selim' diyerek gözyaşı dökmüş. İşte Hülya Koçyiğit'in hastalığı ve yaşadıkları;

Hülya Koçyiğit'in eşi Selim Soydan, "Başını omzuma yaslayıp 'Buraya kadarmış Selim' dediğini hiç unutmayacağım. Boğazım düğüm düğüm oldu, sıkıca sarıldım ona." dedi.

Türk Sineması'nın efsane isimlerinden usta oyuncu hülya koçyiğit, ABD'nin New York kentinde geçtiğimiz hafta akciğerindeki kanserli bölge için ameliyat edildi.

Ünlü oyuncunun tedavi süreci boyunca eşi Selim Soydan, kızı Gülşah Alkoçlar ve damadı Ender Alkoçlar bir an olsun yanından ayrılmadı.

Sabah gazetesinin haberine göre 50 yıl önce büyük bir aşkla evlendiklerini belirten Selim Soydan, eşiyle yaşadıklarını duygusal sözlerle anlattı:

 
 
Koçyiğit ve Soydan'ın düğün fotoğrafı

BOĞAZIM DÜĞÜM DÜĞÜM OLDU

"Burası hayatımın en büyük dersi oldu. Seneye, evliliğimizdeki 50. yılı bitirmiş olacağız. Hayatımın en doğru kararı sevgili eşim Hülya ile yaptığım evlilikti. Bu aşkı anlatmam kolay değil... Yarım asrı birlikte geçirdiğim yol arkadaşım Hülya'nın göz yaşı döktüğünü ilk kez gördüm. O göstermedi, ben gördüm. Başını omzuma yaslayıp 'Buraya kadarmış Selim' dediğini hiç unutmayacağım. Boğazım düğüm düğüm oldu, sıkıca sarıldım ona. Benden kaçırmaya çalıştığı göz yaşlarını da görmezden geldim kendimi sıkarak. Bunları hep birlikte atlatacağımızı söylediğimde 'İşte hayat arkadaşlığı böyleymiş Selim' dedi.

İNŞALLAH SEVGİMİZ HERKESE ÖRNEK OLUR

Bu kolay bir ameliyat değildi. Hülya, hastaları burada en fazla 4 gün tuttuklarını öğrenmiş. 'Neden ben 9 gündür buradayım peki?' diye soruyor. Ciğerinin üçte birini aldıklarını hatırlatıyorum ben de ona. Buradan tam anlamıyla iyi hissettiği zaman çıkmamızın çok daha sağlıklı olacağını söylüyorum.

Hayatımda ilk kez böyle bir şey paylaşıyorum. Hülya o kadar iyi bir insan ki. Yaptığı işlerle de bunu her zaman hissettirdi. Bu yaşadıklarımız da, bu yazılanlar da torunlarımıza kalacak. İnşallah bu sevgimiz onlara ve herkese örnek olur. Aşkımız ve Allah'a olan inancımız ile her şeyin üstesinden geleceğiz. İnanıyorum.

 

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.