İBB Şehir Tiyatroları... YAZ OYUNLARI, "CİBALİ KARAKOLU" İLE PERDELERİNİ AÇTI!..

İBB Şehir Tiyatroları... YAZ OYUNLARI, "CİBALİ KARAKOLU" İLE PERDELERİNİ AÇTI!..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın gelenekselleşen “Yaz Oyunları,” 2 Haziran 2018 Cumartesi günü Cibali Karakolu oyunu ile başladı.

2017-2018 Tiyatro sezonunun en çok izlenen oyunları arasında yer alan Cibali Karakolu, Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde seyircisine eğlenceli dakikalar yaşattı.

Cibali Karakolu hali hazırda varlığını koruyan pek çok gerçeğe ışık tutarak geçmişten günümüzü yansıtan eleştirel bir ayna olmayı başarıyor.

Öğrenilmiş kadın erkek ilişkileri başta olmak üzere, paranın ilişkilerdeki etkisi, çeşitli kurumlardaki eksikliklerin neden olduğu yetersizlik, toplumsal ve politik yaşama dair eleştirilerle biçimlenen oyun, güldürmek kadar yeniden cevaplanması gereken pek çok soruyu da beraberinde getirmektedir.

Henri Keroul ve Albert Barre’in yazdığı, Muammer Karaca’nın uyarladığı, Nedret Denizhan’ın yönettiği oyunda, Begüm Yazıcıoğlu, Berrin Koper, Cem Uras, Deniz Yeşil Mavi, Derya Kurtuluş Oktar, Doğan Altınel, Ertan Kılıç, Eylül Soğukçay, Hülya Arslan, İbrahim Ulutaş, Murat Bavli, Murat Derya Kılıç, Müge Çiçek Türkoğlu, Naci Taşdöğen, Şehnaz Bölen Taftali, Tarık Şerbetçioğlu, Tuğçe Açıkgöz, Zihni Göktay rol alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.