İBB Sosyal Kulüpler Birimi... EKİP, PAYİTAHT ADÜLHAMİT'İN SETİNDE!.

İBB Sosyal Kulüpler Birimi... EKİP, PAYİTAHT ADÜLHAMİT'İN SETİNDE!.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Sosyal Kulüpler Birimi ekibi, TRT1’de yayınlanan ES Film’in yapımcılığını üstlendiği ve beğeniyle takip ettikleri dönem dizisi Payitaht Abdülhamid’in Seka Film Platolarındaki setindeydi.

1994 yılından bu yana 24 saat hizmet anlayışıyla, kendisine ulaşan tüm istek, şikâyet ve görüşlerini değerlendirerek çözüm üretip, elde edilen veriler doğrultusunda kaynakların daha verimli kullanılmasına hizmet eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sosyal Kulüpler Birimi;  beğeniyle takip ettikleri dizinin setinde bir gün geçirerek kendilerine özel bir gün ayırmanın mutluluğunu yaşadılar. 

Dizinin başarılı oyuncularından Volkan Keskin ve Hacı Ali Konuk ile bir araya gelerek sohbet eden ve fotoğraf çektiren İBB Halkla ilişkiler Müdürlüğüne bağlı Sosyal Kulüpler Birimi ekibi, yaşadıkları bu mutluluk veren günün sonunda duygularını şu sözlerle dile getirdiler:


"İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sosyal Kulüpler birimi olarak, müdürlük çalışma arkadaşlarımızla Seka Film Platosu Payitaht Abdülhamid dizi setini ziyaret ettik. Dizinin çekildiği alanlardaki tarihi mekânları, İstanbul sokaklarının tarih kokan taşlarını, kumaşlarını, zindanlarını gördük. Bu maneviyat içeren tarihi atmosfer hepimizi derinden etkiledi. Hem tarihimize hem de dizi oyuncularının verdiği emeğe bir kez daha hayran kaldık. Bize göstermiş oldukları ilgiden dolayı yapım ekibinize, oyuncularınıza ve basın danışmanlarınıza her şey için çok teşekkür ederiz." 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.