İbrahim Muratoğlu... SUNUCULUĞU TAM NOT ALDI!

İbrahim Muratoğlu... SUNUCULUĞU TAM NOT ALDI!

18.Uluslararası Altın Safran Kısa Belgesel Film Festivalinde sunuculuğuyla beğeni toplayan başarılı, genç ve yakışıklı oyuncu İbrahim Muratoğlu herkesten tam not aldı.

KBÜ Safranbolu Fethi Toker G.S.T. Fakültesi'nde ''Sinema'nın Kültüre Etkisi'' Söyleşisinde Türk Sineması ve Yeşilçam'ın Jönlerinden Sayın Engin Çağlar'ı, Lale Film'in Sahibi Yazar Yönetmen Sayın Necip Sarıcı'yı, Kazakistan'ın en önemli Yönetmenlerinden Prof.Dr.Sergey  Azimov'u, Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu'nu sunarken, Muallimler Birliği'nde ''100.yılında Türk Sineması'' Paneli'ni ve Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı'nda Emre Aydın Konseri'ni , Cinci Han’da Recep Aktuğ Konserini başarılı bir şekilde sunarak başarısına bir başarı daha ekleyerek sanat yaşamındaki zirveye doğru ilerleyişini kanıtladı. 

Kumaşı makas ve dikişle yaşama ustaca yansıtan bir isim Şinasi Günaydın imzalı özel bir kıyafetle sunumlarını yapan Yakışıklı Oyuncu İbrahim Muratoğlu, şan ve oyunculuk eğitimlerinede hız verirken, önümüzdeki aylarda bir Sinema Filmi ve 2018 Yılı başlarındada bir dizi projesiyle sanatseverlerin önünde olmaya hazırlanıyor.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.