İbrahim Tatlıses... MÜTHİŞ UÇAK VE FETÖ İDDİASI!..

İbrahim Tatlıses... MÜTHİŞ UÇAK VE FETÖ İDDİASI!..

İbrahim Tatlıses FETÖ örgütüyle ilgili şok iddialarda bulundu ve o havayoluyla ilgili müthiş iddalarını instagram sayfasından paylaştı

İŞTE KELİMESİNE DOKUNMADAN; TATLISES'İN PAYLAŞIMLARI;

·     YETKİLİLERE VE DE CUMHURİYET SAVCILARINA SESLENİYORUM
1-
Bir süre önce, 2011 yılı Mart ayında uğradığım silahlı saldırıda FETÖ/PDY’nin yaptığı hainliklerle ilgili bir açıklama yapmıştım.Süreç ilerledikçe bu paralel ihanet çetesinin yalnızca hayatıma kastetmekle kalmayıp ticari işlerimi de baltalamak ve beni maddi olarak bitirmek üzere çalıştığı da gün yüzüne çıkıyor. Önceki açıklamamda da bahsettiğim uçak davasında, benden alacağı olduğunu iddia eden Megatrans Uluslararası Nakliyat şirketinin sahibi Ahmet Özbey isimli şahıs gazete haberlerine de konu olan mahkeme kararlarına göre, 1993 yılında 540 kilo üzerinde eroin ile yakalanmış, bundan kurtulmak için hakimlere rüşvet dahi yedirmiş bir uyuşturucu kaçakçısıdır. Bu şahıstan uçak almama teşvik ve aracılık eden, uçağın işletmeciliğini de yapan kişi Ahmet Özbey’in damadı Faruk Bayındır’dır ve şirketi de TARKİMDİR. Peki kim bu damat Faruk Bayındır? Biz tabi sonradan öğreniyoruz maalesef, bana satılan bu uçak çürük iken, kirli ilişkileri sayesinde uçağa uçuşa elverişlidir raporu alan (ki bu uçağın çürük/hurda niteliğinde olduğu sonradan yurt dışında alınan raporlarla ortaya çıkmıştır) Bora Jet ve TARKİM’in ortağıdır. Kendisi şu anda FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ve kaçak konumundadır. Kayınpederi Ahmet Özbey ve FETÖ tarafından finanse edilerek büyük işadamı kılıfına sokulan bu kişi; MHP’deki kaset komplosundan, merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüne ve fethullah gülen hakkında kitap yazacağını belirten gazeteci Haydar Meriç’in cinayetine kadar pek çok olayda FETÖ/PDY mensubu olarak baş fail konumundadır. Bunu ben söylemiyorum, bizzat FETÖ/PDY kapsamında gözaltına alınan bu adamın kardeşi Ferhat Bayındır söylüyor. Bu Faruk Bayındır ile Yalçın Ayaslı’nın ortak oldukları Bora Jet’e aldıkları 58 milyon dolarlık, Türkiye’de kimsede bulunmayan, özel jet zamanında gazetelere de haber olmuştu aslında. Bu jetin yakıt ikmali olmaksızın doğrudan tek seferde Amerika’ya uçabildiği söyleniyor. İbrahim Faruk Bayındır ve Yalçın Ayaslı’nın Atatürk Havalimanında hiçbir polis, gümrük denetimine tabi olmayan özel hangarlarından bu özet jetlerle kimler, neler gizlice ülkeye getirilip götürüldü?Acaba terörist başı FETO da getirildi mi?

 

2. paylaşım;


Bütün soruların cevabının; FETÖCÜ Faruk Bayındır’ın tüm malvarlığını bırakıp kaçtığı eşi Betül Özbey ve finansörü olduğu söylenen kayınpederi Ahmet Özbey’den sorulması gerekmez mi? İsteyen internete yazsın baksın, aslında her şey açık. İşte FETÖ/PDY tarafından bu kişiler eliyle ticari hayatım bitirilmek istenmekte ve paralel ihanet çetesi militanı yargı mensuplarının da yardımıyla amaçlarına ulaşmaya çalışmaktadırlar. FETÖ/PDY tarafından uğradığım zararlar dosyalarla, belgelerle ortadadır. Yetkililere ve de Cumhuriyet Savcılarına sesleniyorum, adalet gecikmeden bir an önce tecelli edilmeli tüm sorumlular cezaları neyse çekmelidirler. Ben de zaten gerekli savcılık başvurularını en kısa zamanda yapacağım.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dünya Kupası Magazin