İçerde... SARP VE MERT, MELEK'İN KAYBIYLA YIKILACAK!

İçerde... SARP VE MERT, MELEK'İN KAYBIYLA YIKILACAK!

“İçerde”, iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan 31. bölümüyle 24 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'de Show TV’de!

"İçerde"nin Pazartesi günü ekrana gelecek 31. bölümünde;

Melek’in ölümüyle Sarp, hem Melek’i hem de Umut’u kaybetmiştir. Füsun ise bir yandan Melek’in kaybına üzülürken, diğer yandan da Umut’u ikinci kez kaybetmenin acısı içindedir. Mert’in mafyaya çalıştığı ortaya çıkar.

Yusuf Müdür, Organize'de arkadaşlarının önünde Mert’i rezil eder. Sarp ve Mert bir arada Celal'in yanında çalışmaya başlarlar.

Sarp, bu durumu hazmedemez ama duygularını saklamak zorunda kalır. Celal, Melek’in ölümüyle yıkılır. Kudret’i kendi elleriyle öldürmeden acısı dinmeyecektir.

Pazartesi akşamlarının zirvedeki ismi ‘İçerde’nin soluksuz izlenecek yeni bölümünde, #kardeşim demeye hiç bu kadar yaklaşmamış olan Sarp ve Mert, Melek’in kaybıyla hayatlarının en büyük yıkımını yaşayacak.

Sadece birbirlerini değil, onlar için en değerli kadını da kaybetmiş olan Sarp ve Mert’in bu kayıp karşısında ne yapacakları merakla beklenirken, Mert’in Celal’in adamı olduğunun ifşa olmasıyla tansiyon giderek yükselecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.