İclal Aydın... ÖYKÜLERİ İLE MÜZİKLİ YOLCULUĞA ÇIKARDI!..

İclal Aydın... ÖYKÜLERİ İLE MÜZİKLİ YOLCULUĞA ÇIKARDI!..

İclal Aydın’ın 2017'de yayımladığı romanıyla aynı adı taşıyan "Unutursun" isimli şiir/şarkı albümünden yola çıkarak hazırlanan müzikli sahne gösterisi "Bizim Hikayemiz", cumartesi akşamı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde izleyici ile buluştu.

Tek kişilik gösterisi ile daha önce Türkiye’nin birçok ilinde performans sergileyen İclal Aydın'a, bu kez müzik eşlik etti.

"İclal Aydın’la Bizim Hikayemiz" adını verdiği performansı ile önce kendi hayatından yola çıkan Aydın, acıları sevince dönüştüren şarkıları, şiirleri ve öykülerini seyirciyle paylaştı. 

“Biz melankolik bir kuşak olduk. Herkes kendi hikayesini biricik zannediyor yola çıktığında. Sonra bir görüyor ki aslında bütün hayatlar birbirine çıkıyor...

İşte bu yüzden bu gösterimin adı "Bizim Hikayemiz" diyen İclal Aydın, 1970’lerden bugüne Türkiye'nin sokakta oynayarak büyüyen, dünyayı kocaman zanneden, melodrama ve ağlarken gülmeye meyilli çocukların hikayesini anlattı.

Gecenin sonunda ayakta alkışlanan Aydın, hikayelerini anlatırken, izleyenler de gözyaşlarına hakim olamadı.  

Gecenin Sürprizi Mümin Sarıkaya 

Dokuz Sekiz Müzik ve Gişe Organizasyon iş birliğiyle cumartesi akşamı Trump Gösteri ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen gösteride İclal Aydın'a genç müzisyenler Doğu Ekin, Üner Demir ve Tinay Arzu unutulmayan şarkılarla eşlik ederken, gecenin asıl sürprizi Mümin Sarıkaya oldu. İclal Aydın’ın mayıs ayında çıkardığı “Unutursun” isimli şiir albümünde bir şarkı seslendiren Sarıkaya, konuk olarak katıldığı gecede “Ben Yoruldum Hayat” isimli şarkısını seslendirdi. 

Gecede ayrıca İclal Aydın’ı izleyenler arasında “O Hayat Benim” dizisindeki rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu, instagram fenomeni, yazar Nilgün Bodur, Türk Halk Müziği Sanatçısı Hilal Özdemir, “Kırgın Çiçekler” dizisinin Nazan’ı, oyuncu Veda Yurtsever, oyuncu Zeynep Gülmez, yapımcı Elif Dağdeviren ve oyuncu Barış Yurtsever de vardı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.