İdo… FASTFOOD’UN YENİ YÜZÜ

İdo… FASTFOOD’UN YENİ YÜZÜ

30 yıl önce Taksim’deki ilk restoranı ile Türkiye’yi yeni bir yeme-içme konsepti ile tanıştıran fastfood markası, sürekli kendini yenileyerek gençliğin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Müşteri memnuniyetine odaklanan firmanın yeni marka yüzü ise İdo Tatlıses oldu. “Aşık olacağınız lezzet ve fiyatlar” kampanyası reklamlarında oynayacak İdo, ayrıca zaman zaman tüketicilerle firmanın restoranlarında da buluşacak.

 

Fast food markasıyla yolları kesişen İdo’nun macerası da böyle bir lezzet yolculuğuyla başladı ve İdo, firmanın marka yüzü oldu.

 

Lansman toplantısında fastfood yolculuğunun nasıl başladığını anlatan İdo, “Çok lezzetli bir maceraya atıldım. Bu maceranın merkezinde tabii ki tarifsiz lezzetlerin adresi McDonald’s var. Çünkü burada ne ararsanız var. Lezzet, çeşit, temizlik, servis, kalite, internet… Bu aşkı daha fazla saklayamadım ve firmanın yeni reklam yüzü oldum. Daha önce hiçbir markanın yüzü olmadım veya reklamlarında oynamadım. Ama McDonald’s gibi uluslararası ve güvenilir bir marka ile gençlere ulaşacak olmak bana çok doğru geldi.” dedi. 

İŞTE İDO'NUN FAST FOOD MARKASIYLA YAPTIĞI BASIN TOPLANTISI;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.