İlhan Doğan... ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI!

İlhan Doğan... ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI!

Ünlü iş insanı, girişimci, kitap yazarı ve dünyanın en iyi iş ağı geliştirme uzmanlarından biri olan İlhan Doğan YEKÜV Vakfı tarafından düzenlenen “Öğrenci Buluşmaları” etkinliğinde üniversiteli gençlere bir kişisel gelişim semineri verdi.

Beşiktaş’daki Bahçeşehir Üniversitesi Fazıl Say Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte YEKÜV’ün misafiri olarak iki yüzden fazla öğrenci ile bir araya gelen İlhan Doğan, hayat tecrübelerini ve kişisel gelişim ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Yaklaşık bir buçuk saat süren seminerde öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri ile ilgili deneyim ve düşüncelerini aktaran Doğan, öğrencilere “Kendinizi en iyi şekilde geliştirin, diploma çok önemli ancak sahaya indiğiniz zaman hayat orada çok farklı oluyor. Sabırlı olun, vaktinizi boşa harcamayın.

Bunun sonucunda başarılı insanlar olacaksınız para da kazanacaksınız. Çok çalışın çünkü bu ülkenin siz genç beyinlere çok ihtiyacı var” dedi. Üniversiteli gençlerin sorularına da yanıt veren İlhan Doğan’nın geçtiğimiz günlerde zorluklar ve başarılarla dolu hayat hikayesinin beyaz perdeye aktarıldığı “Her Şeye Rağmen” filmi büyük ilgi görmüştü.

ilhandogan-yekuv2.jpg

YEKÜV Vakfı başkanı Tülay Erkan’da vakıf bursiyeri olan öğrencilere hayata ve kişisel gelişimlerine katkı veren İlhan Doğan’a teşekkür ederek “Bugün bize güç ve yön verdiniz, ben bile anlattıklarınızdan çok etkilendim ve yeni şeyler öğrendim” dedi.

ilhandogan-yekuv1.jpg

Öğrencilerle toplu fotoğraf çektiren iş insanı seminer sonrası birebir sohbetlerde gençlerin sorularını yanıtlayarak onlara destek verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.