İlhan İrem ... 'HEP BİR ÜMİT UĞRUNA' HEYECANI!

İlhan İrem ... 'HEP BİR ÜMİT UĞRUNA' HEYECANI!

Efsane sanatçı İlhan İrem 'Hep Bir Ümit Uğruna' konseriyle uzun bir aradan sonra sevenleriyle buluşuyor.

Pop sahnelerinin başarılı ismi, milyonların diline dolanan şarkıların sahibi Gökhan Türkmen, yeni albümü Sessiz’de yer alan şarkılarının yanı sıra eski şarkılarının da bulunduğu geniş repertuvarı ve muhteşem performansıyla, Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında, Atlantis Yapım Zorlu PSM işbirliğiyle 26 Eylül’de Studio’ya konuk oluyor. 

Yayınladığı albümlerle pop sahnemizde kendine özgü bir romantizm yaratan, ilk albümü “Büyük İnsan”ın başarısını pekiştiren ikinci albümü “Biraz Ayrılık” ve single albümü “Ara”nın ardından yeni albümü “Sessiz”i sevenleriyle buluşturan Gökhan Türkmen geniş repertuarıyla sahne alacak. 

Uzun zamandır konser vermeyen İlhan İrem “Hep Bir Ümit Uğruna” isimli konseriyle Atlantis Yapım ve Zorlu PSM işbirliğiyle Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında aşk rüzgarları estirecek.

Yarım yüzyıla yakın bir zamandır sürekli tazelenip gençleşererek büyük bir sevgi ve coşku ile çoğalan dinleyicileri için İlhan İrem yalnızca bütün şarkıları ile ölümsüzleşen bir efsane değil, aynı zamanda notalarla ve düşüncelerle örülmüş bir felsefedir.

Albüm çalışmalarını sürdürdüğü halde uzun yıllardır uyguladığı bir kararla popüler kültüre ait hiçbir ortamda yer almayan sanatçı, sıradışı anlatımları ile sessiz kalabalıkları derinden etkilemektedir.

Düşsel bir atmosferde gerçekleşen İlhan İrem konserleri yoğun duygu paylaşımlarının yaşandığı aşk ayinlerine dönüşüyor.
İlhan İrem nadir olarak verdiği her biri değişik konseptlerdeki konserlerinden biri ile 30 Eylül’de Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında Zorlu PSM sahnesinde gönül kapılarını açıyor.

Sanatçı “ Hep Bir Ümit Uğruna” isimli konserinde büyülü sesiyle zaman ötesi yapıtlarını seslendirecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.