İLK BULUŞMA'DA ÜNLÜ BENZERLERİ

İLK BULUŞMA'DA ÜNLÜ BENZERLERİ

Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği, sunuculuğunu ise Şinasi Yurtsever ve Sinan Çalışkanoğlu’nun yaptığı şaka programı 'İlk Buluşma'da ünlü benzerleri ortalığı karıştırdı...

 

ilk2.gif

Bölümün şakacısı, Pr anlaşması yapacakları kişiyle buluşmaya getirdiği nişanlısına, masaya gelen Serdar Ortaç ve Kıvanç Tatlıtuğ benzerleri ile girdiği diyaloglarla zor anlar yaşattı. Sahibi olduğu spor salonunun tanıtımı için masada olduğunu düşünen şakazede, kozmik odadan gelen talimatlardan habersiz, nişanlısının Serdar Ortaç benzeri konuktan şarkı istemesi ve arkasında dans etmesiyle neye uğradığını şaşırdı.

ilk3.gif

Nişanlısının her biri diğerinden zorlaşan beş etabı geçmeye çalıştığını bilmeyen şakazede, bu kez masaya Kıvanç Tatlıtuğ benzeri konuğun gelmesiyle sinirlerine hakim olamadı. Kıvanç benzerinin "Eşinizle Aşk-ı Memnu'yu oynayacağız" demesi üzerine iyice sinirlenen şakazede, "Hepinzi Bihter yaparım" diyerek ünlü benzerlerini masadan kovdu. Sinan Çalışkanoğlu ve Şinasi Yurtsever'in kameralarla birlikte gelmesiyle herşeyin bir şaka olduğunu öğrenen şakazede rahat bir nefes aldı.

 

ilk1-003.gif

Kahkaha ve adrenalinin bir arada olduğu, sürprizlerle dolu program ‘İlk Buluşma’, eşi benzeri olmayan şakalarla izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.

 

'İlk Buluşma', yeni bölümleriyle Perşembe ve Pazar akşamları Fox'ta ekrana gelecek.

 

KÜNYE

YAPIMCI: FIRAT PARLAK – KORAY ŞAHİN

YAPIM: 25 FİLM

YÖNETMEN: KORAY ŞAHİN – ŞAHİN ALTUĞ

 

SUNUCU: ŞİNASİ YURTSEVER – SİNAN ÇALIŞKANOĞLU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.