İLK KEZ ÇATIDA DEFİLEDE!..

İLK KEZ ÇATIDA DEFİLEDE!..

Türkiye’de bir ilkin gerçekleştirildiği ünlü bir markanın açılışında bir birinden şık tasarımlarla podyuma çıkan mankenlerle çatıda yapılan muhteşem defile izleyenleri oldukça memnun etti.

2009 yılında, sektöre adım atan "United İç ve Dış Ticaret AŞ" lüks segmentteki Ashley markasını Türkiye’ye getirdi ve markanın ikinci mağazası Avcılar’da açıldı.

Avcılar mağazası açılışında markanın şık tasarımları ilk kez çatıya taşındı. Avcılar mağazasının açılış seremonisi içinde çatıda yapılan defileye iş, sosyete ve sanat camiasının ünlüleri büyük ilgi gösterdi.

Sunuculuğunu başarılı sunucu Ece Pirim’in yaptığı ve koreografisini ünlü koreograf Asil Çağıl’ın yaptığı muhteşem defilede Sema Şimşek, Ebru Ürün, Bilge Kara, Yağmur Ayaz, Zeliha Çal, Sanem Balcı, Açelya Kartal, Chantal Bruijn, Gamze Balım, Parıl Erdem, Seviye İkbal Tulgar, Maria Maksymenko gibi ünlü modeller defilede podyuma çıktı.

Sıra dışı yapısı ile dikkat çeken defilede dilek ağacı kostümüyle podyuma çıkan Yağmur Ayaz izleyenlerden büyük alkış alırken, defilenin sonunda podyuma nazarlıklı gelinlikle çıkan Sema Şimşek’i izleyenler ’41 kere maşallah’ dediler.

Kumaşlardan hazırlanan ince zevkin ürünü olan koleksiyon izleyenler tarafından büyük beğeni ile izlendi.  

Bu büyük ve oldukça faklı organizasyonu izlemeye gelen Turgay Kıran, Sema Çelebi, modacı Mehmet Köymen, Deniz Murathanoğlu, modacı Perihan Akı, genç moda tasarımcısı Aylin Yılmaz, tiyatro oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu, diş hekimi Tan Fırat Eyüboğlu gibi isimlerin gecede boy gösterdi…

 

İŞTE ÇATIDAKİ DEFİLEDEN KARELER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.