"İlker Ayrık'la 10 Numara 5 Yıldız"... KÜÇÜK DAVULCUDAN BÜYÜK ŞOV!

"İlker Ayrık'la 10 Numara 5 Yıldız"... KÜÇÜK DAVULCUDAN BÜYÜK ŞOV!

Birbirinden yetenekli çocuklar ve sevimli jürisiyle seyirciyi ekrana kitleyen program, 2. bölümüyle 30 Temmuz, Pazar akşamı saat 20:00’de FOX’ta.

6 yaşındaki Adanalı davulcu Efecan Böyür ve aynı yaştaki İzmirli efe Kazım Zeybek Şenol, sergiledikleri performanslarla İlker Ayrık’ın yeni şov programı İlker Ayrık’la “10 Numara 5 Yıldız”ın bu haftaki bölümüne damga vuruyor.

Ekranların en sevilen yüzlerinden, başarılı oyuncu ve sunucu İlker Ayrık’ın sunduğu İlker Ayrık’la “10 Numara 5 Yıldız”; yaptıklarıyla evdekileri şaşırtan, okulda dikkat çeken çocukları, yeteneklerini ve tüm tatlılıklarını sergilemeye davet ediyor. 

30 Temmuz 2017, Pazar akşamı 2. bölümüyle ekranlara gelecek İlker Ayrık’la “10 Numara 5 Yıldız”da; Adanalı küçük davulcu Efecan Böyür, konuşkanlığı ve İlker Ayrık’a verdiği cevaplarla tüm izleyenleri kahkahalara boğuyor.

Amcası ve babası ile birlikte davuluyla muhteşem bir şov sergileyen Efecan, komik dans performansı ve “Adana yanıyor!” sloganıyla da tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor.

Programa damgasını vuran bir diğer yıldız ise İzmirli efe Kazım Zeybek. Tek başına sergilediği zeybek havasının ardından daha önce İzmir’de baş dansçı olarak yer aldığı görkemli bir ekiple muhteşem bir şov gerçekleştiriyor.

Kazım Zeybek’in gösterinin sonunda yaptığı sürpriz stüdyodaki izleyenlerin duygularını coşturuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.