İlker Kaleli - Neslihan Atagül... İKİSİ "DİP" TE BİR ARADA!..

İlker Kaleli - Neslihan Atagül... İKİSİ "DİP" TE BİR ARADA!..

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP dizisinin ilk görselleri yayınlandı.

 

 İlker Kaleli ve Neslihan Atagül’ün başrolünü paylaştığı Dip, Mart ayında Türkiye'nin yeni nesil online televizyonu puhutv'de izleyicisiyle buluşacak.

İlker Kaleli ve Neslihan Atagül’ü bir araya getiren “Dip”; konusu ve oyuncu kadrosuyla merak uyandırdı.

Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan dizi, İstanbul Emniyeti'yle ortak çalışan bir intihar ara bulucusu psikiyatrist olan Sahir ile gizemli bir bilim kadını olan Bilge'nin hikâyesini anlatıyor.

Büyük bir savaşın eşiğinde

İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bulunan kişileri vazgeçirmekle görevli olan İlker Kaleli'nin canlandırdığı Sahir, bir gün telefonuna gelen bir ihbarla, Neslihan Atagül’ün canlandırdığı Bilge’yi bulur.

Hayatı sırlarla dolu, gizemli bir bilim kadını olan Bilge’yle tanıştığı andan itibaren Sahir’in önünde yeni ve tehlikeli bir dünyanın kapıları aralanacaktır.

Her sır yeni bir sırrı doğuracak

İkilinin eşiğinde olduğu bu kapının ardında her sır, yeni bir sırrı doğurmaktadır. Sahir ve Bilge içine atıldıkları bu büyük savaşta hem birbirlerine destek olacak hem de geçmişten, bugünden ve yarından gelen ve gelecek olan yaralarını birlikte saracaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.