İlyas Yalçıntaş... BOMBA AÇIKLAMALAR!

İlyas Yalçıntaş... BOMBA AÇIKLAMALAR!

İncir şarkısıyla pop müziğine hızlı bir giriş yapan İlyas Yalçıntaş, Antalya Migros Alışveriş Merkezi'nde sevenleriyle buluştu.

Banu Noyan organizasyonuyla düzenlenen imza günü ve mini konser etkinlikleriyle Türkiye'nin dört bir yanını dolaşan İlyas Yalçıntaş, Antalyalı hayranlarından büyük ilgi gördü.

Sabahın erken saatlerinde AVM önünde kuyruk oluşturan İlyas Yalçıntaş hayranları, ünlü şarkıcıyı alkış yağmuruna tuttu.

Antalya Migros AVM'yi hınca hınç dolduran hayranlarının sorularını da tek tek yanıtlayan İlyas Yalçıntaş, mini konserinde bir sürpriz yaparak İbrahim Tatlıses'in 'Seni Sana Bırakmam' ve Emrah'ın 'Unutabilsem' şarkılarını da seslendirdi. 

Şarkılarının tamamında canlı performans sergileyen Yalçıntaş, "Burada kayıttan şarkı dinletip sadece ağzımı oynatmak size hakaret olur.

Sesim kısık da olsa, detone de olsam fark etmez. Müzik canlı dinlenildiğinde güzeldir. Playback yapmıyorum, asla da yapmam. Playback yapmanın insanları kandırmak olduğunu düşünüyorum. Playback yapan arkadaşlarıma da kolay gelsin diyorum" açıklamasında bulundu.

Çocukluğunda Emrah'ı dinlemekten büyük keyif aldığını söyleyen söyleyen Yalçıntaş, "Sezen Aksu ve Fatih Erkoç çok sevdiğim müzisyenler.

Bir de çocukluğumda Emrah'ı çok dinlerdim. İbrahim Tatlıses ile aynı sahnede olmayı çok isterdim" dedi. 

Şarkılarıyla 2016'nın en çok dinlenen ismi olan ve listelerde zirveye oturan İlyas Yalçıntaş, "Çok kıskananım oldu ancak biliyorum ki bu kıskançlıklar hiç bitmeyecek.

Kıskansalar da ben hep zirvede olacağım. 16 yaşımdan beri müzikle yatıp müzikle kalkıyorum. Bugünlere gelmek için çok çalıştım.

10 yıldır sabahlara kadar sahne aldım. Bulunduğum yere tırnaklarımla kazıyarak geldim" diyerek rakiplerine meydan okudu.

Özellikle genç kız hayranlarının büyük ilgi gösterdiği İlyas Yalçıntaş, bol bol imza dağıtıp selfie yaptı.

Antalya Migros AVM Müdürü Sertaç Yeğin, İlyas Yalçıntaş ve organizasyon ekibi için özel bir yemek organize etti. Büyük bir misafirperverlikle karşılanan Yalçıntaş, Antalya'ya en kısa zamanda tekrar geleceğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.