İlyas Yalçıntaş... "EUROVISION'A GİTSEM GİTARIMLA BİRİNCİ OLURUM"!..

İlyas Yalçıntaş... "EUROVISION'A GİTSEM GİTARIMLA BİRİNCİ OLURUM"!..

Bakırköy'de bulunan bir AVM' nin 10. yıla özel otomobil çekilişi kampanyasının finali ünlü Radyo Programcısı Yasemin Şefik'in sunumu ve sevilen şarkıcı İlyas Yalçıntaş'ın canlı performansıyla gerçekleşti.

3 asil ve 3 yedek talihlinin Noter ve Milli Piyango İdaresi yetkilileri ile ziyaretçilerin huzurunda belirlendiği çekilişte, İlyas Yalçıntaş kadife sesiyle gerçekleştirdiği canlı performansıyla dinleyenleri büyüledi.

Mini Cooper 5 kapı XS51 2017 Model 3 adet otomobilin; lacivert, sarı ve kırmızı rengi asil ve yedek talihlilerini buldu.  

"Eurovision'da gitarımla birinci olurum!"... 

X Factor yarışmasıyla sesini tüm Türkiye'ye duyuran ve her yaştan hayran kitlesine sahip müzisyen İlyas Yalçıntaş, Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin 10. yıl kampanyasının finalinde birbirinden güzel şarkılarını sevenleri için seslendirdi.

Canlı performansıyla hayranlarına muhteşem bir gün yaşatan Yalçıntaş, oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

Best FM ile canlı yayında gerçekleşen söyleşide Yasemin Sefik'in sorularını yanıtlayan Yalçıntaş, Eurovision'a katılmak istediğini söyleyerek konuşmasına devam etti: "Biliyorum Eurovision'a yıllardır katılmıyoruz ama ben gerçekten oraya gitmek istiyorum.

Daha önce katıldığım X Factor gibi bir performansla gitmek ve yarışmak istiyorum. Bugüne kadar birçok sanatçı farklı gösterilerle ama hep aynı şekilde yarıştı.

Ben bugüne kadar yapılmamış bir performans ile, sadece gitarımla çıkıp yarı İngilizce yarı Türkçe şarkılarımı söylemek istiyorum.

Bu şekilde kesinlikle birinci olacağıma inanıyorum. Bu konuda kendimden eminim."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum