'İMA' MEZUNLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

'İMA' MEZUNLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

İstanbul Moda Akademisi Moda Tasarımı lisans ve yüksek lisans mezunlarının koleksiyonları podyuma çıktı.

İMA MEZUNLARI, NEW GEN KARMA DEFİLESİ İLE SEKTÖRE İLK ADIMINI ATTI

İstanbul Moda Akademisi’nin “Moda Tasarımı Programı” ile “Moda Tasarımı ve Yönetimi Lisansüstü Diploma Programı” mezunlarını, moda dünyasına kazandırmak misyonuyla düzenlediği New Gen karma defilesi Karaköy Antrepo 1’ de yapıldı.

New Gen Karma defilesinde İMA 2014-15 “Moda Tasarımı Programı” mezunları arasından ön jüri değerlendirmesi sonucu seçilen 9 genç tasarımcı Nazlı Tamer, Seçkin Piriler, Saadet Yüksel, İris Süloş, Sezgi Tüzel, Mariya Ryadchenko, Şebnem Günay, Ceren Burunsuz ve Merve Derya’nın 54 tasarımı sunuldu.

Karma defilede ayrıca Koza Genç Moda Tasarımcıları finalistlerinden Ayşegül Baydemir, Bihter Tırpan ve Gökhan Yavaş’ın tamamladıkları İMA “Moda Tasarımı ve Yönetimi Lisansüstü Diploma Programı” eğitiminin ardından hazırladıkları koleksiyonlarından 18 tasarımı sergilendi.

Defileyi aralarında İMA Yönetim Kurulu Başkanı Jale Tuncel, İMA Direktörü Seda Lafçı, İTKİB Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Bayazıt, Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı Mehtap Elaidi, İzzet Öz, IMG Direktörü Banu Bölen, Gizia Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kutlu, manken Meral Kaplan,moda tasarımcıları Giray Sepin, Gökay Gündoğdu, Niyazi Erdoğan ve Özlem Kaya ile çok sayıda davetli izledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.