İnadına Aşk... DEFNE İSTİFA EDER!

İnadına Aşk... DEFNE İSTİFA EDER!

Yazın sevilen dizisi “İnadına Aşk” 15. bölümüyle 8 Ekim Perşembe saat 21.00’de FOX’ta!

Defne'nin istifasını yırtıp gitmesi Yalın'ın kafasını karıştırır. Bu kız kendisini terkettiyse niye istifasını yırtmıştır, terketmediyse niye istifa etmekten vazgeçmiştir? Defne'yi bu konuda sıkıştırır.

Ancak Yalın'a çaktırmasa da Defne de bundan sonra ne yapması gerektiğini bilmemektedir. Bu adama aşkın bitmeyeceğini öğretmek için nasıl bir yöntem izlemelidir? Defne bir yandan tanıdığı herkese bu soruyu sorarken bir yandan dengesiz davranışlarıyla Yalın'ı çıldırtır.

Çınar ise var gücüyle Satır ve Habibe'ye karşı savaşmaktadır. Ama bu savaşta Yeşim'i yanında bulamaz çünkü Yeşim kendisini Defne'nin problemini çözmeye adamıştır. Çınar'ın Satır'la dertleri büyürken Yeşim'in bu sefer de kendini Deniz'e nasıl iyi bir sevgili olacağını öğretmeye vermesi Çınar'ı iyice çıldırtır.

Sonunda birbirlerinin kardeşleri yüzünden deliren iki kayınço, birlikte içmeye karar verirler. Ama çok sarhoş olup sapıttıkları bu gecenin sonuçları hiç beklemedikleri olaylara yol açacaktır.

Leyla Toprak cephesinde ise Leyla Toprak'tan hiç ummadığı bir teklif alır. Acaba bu teklif onların ikinci şansı olabilecek midir?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.