İnanç... EGE'DEN İSTANBUL SEMALARINA DOĞRU "YÜKSELİYORUM" !..

İnanç... EGE'DEN İSTANBUL SEMALARINA DOĞRU "YÜKSELİYORUM" !..

İnanç'ın "Yükseliyorum" albünü digital platromlarda ve müzik marketlerde yeri aldı.

Müzik dünyasına “Yükseliyorum” adlı albümüyle katılmaya hazırlanan İnanç Muğla’da doğdu. Ege sahillerinden müzik dünyasına yeni bir soluk getiriyor.

İlk ve orta öğrenimi Muğla da tamamlayan daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi şan bölümünden mezun olan İnanç, okul yıllarında birçok değerli eğitmenlerden Şan ve Temel eğitim dersleri aldı.

Çocuk yıllarında başlayan müzik sevgisi müzik eğitimi ve ardında sahne çalışmalarıyla devam etti. Kendini hazır hissettiğinde ilk albüm çalışmalarına başlayan İnanç bunun için aranjör Suat Aydoğan ve Hatem Tutkus ile birlikte çalıştı. 3 Adım müzik şirketinden çıkan ve yedi şarkıdan oluşan ilk albümüne Murat Güneş, Murat Erkan, İlknur Tekin, Gökhan Doğanay, Eyüp Çungay da besteleriyle tam destek verdi.

Ege’den sanat dünyasına bir yıldız yükseliyor… “İNANÇ”

Albümün ilk klibini yaz mevsimine uygun kıpır kıpır bir şarkıya çekti. Klibinde İnanç’a Show tv de yayınlanan “Bu tarz benim” programının  yarışmacısı Tuğçe Ergişi eşlik etti.  Digital platromlarda ve müzik marketlerde yeri alan albümün ikinci klip çalışması hangi şarkıya geleceği ise İnanç’ın sosyal medya sayfasındaki hayranları tarafından belirlenecek.

İŞTE KIVANÇ'IN "YÜKSELİYORUM" ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.