• BIST 107.302
  • Altın 151,442
  • Dolar 3,6681
  • Euro 4,3165
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 4 °C
  • DJ Flori Eva... İNSTAGRAM'IN YENİ FENOMENİ
  • Deniz Eke… TÜRKİYE BİKİNİ FİTNESS ŞAMPİYONU OLDU!
  • AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA ÜNLÜLERDEN DAVET!!!
  • DJ Flori Eva... İNSTAGRAM'IN YENİ FENOMENİ
  • Deniz Eke… TÜRKİYE BİKİNİ FİTNESS ŞAMPİYONU OLDU!
  • AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA ÜNLÜLERDEN DAVET!!!

İnci Pars… MENAJERİNİ SEÇTİ!

İnci Pars… MENAJERİNİ SEÇTİ!
“İşte Benim Stilim-Ünlüler” yarışmasındaki düzgün fiziği ve oluşturduğu kombinlerle kendinden söz ettirmeyi başaran oyuncu İnci Pars yeni yuvasına kavuştu.

Eski KKTC güzeli  olan ve yıldızı “Yahşi Cazibe” dizisindeki “Tutkunaz” rolu ile parlayan İnci Pars en son katıldığı “İşte Benim Stilim” yarışmasında dikkatleri üstüne çekmeyi bilmişti.

Pars, yarışma sonrası suskunluğuna ara verdi ve Cem Gülaç'ın sahibi olduğu Cem Ajans Gold ile anlaştı.

Başarılı oyuncunun bundan sonra  tüm menajerlik basın ve tv program dizi reklam çalışmaları Cem Ajans Gold tarafından üstlenilecek.

Filmografisi

2013 Babam Sınıfta Kaldı - Aylin

2012- Harem - Maça Kızı

2011 Ana Yüreği - Nihal

2010-2012 Yahşi Cazibe - Tutkunaz

2010 Yasemince 

2008 Kirpi - Hande

2007 Hayal ve Gerçek - Hayal 

2006 Dök İçini Rahatla

2006 Binbir Gece 

2003 Kurtlar Vadisi

2003 Hayat Bilgisi 

2000 Hayat Bağları  - Gözde

2000 Aşk ve Barış

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2007 Magazin Kolik | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.