İnci Taneleri... YAPIM ŞİRKETİNDEN 'HATIRAN YETER' ÖZRÜ!

İnci Taneleri... YAPIM ŞİRKETİNDEN 'HATIRAN YETER' ÖZRÜ!

Yayınlandığı ilk günden bu yana hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan İnci Taneleri dizisi her bölümüyle reyting rekoru kırdı. İlgiyle izlenen dizinin son bölümünde Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem karakteri 'Hatıran Yeter' şarkısını seslendirdi. Bu sahne hakkında özür metni yayınlandı.

İnci Taneleri dizisinden Hatıran Yeter şarkısıyla ilgili özür açıklaması “İnci Taneleri” dizisi reytingleri alt üst etmeye devam ediyor. Dizinin son bölümünde Yılmaz Erdoğan çıplak sesle “Hatıran Yeter” şarkısını seslendirmiş ve şarkının bestesinin Ferdi Tayfur’a ait olduğunu söylemişti.

Bu konuyla ilgili bir özür açıklaması yayınlandı.

Açıklamada “İnci Taneleri’nin 3. bölümünde ilk olarak Ferdi Tayfur ustamızın yorumuyla ünlenen ‘Hatıran Yeter’ şarkısını bestesinin de Ferdi Tayfur’a ait olduğu söylendi. Bu yanlışlık için özür dileriz.

Bu şarkının sözleri Şair Ahmet Selçuk İlkan’a, müziği ise Sayın Yılmaz Tatlıses’e aittir. Bu harika eseri hayatımıza katan ustalara saygılarımızı sunuyor, bu vesileyle Sayın Yılmaz Tatlıses’i rahmetle anıyoruz…” cümlelerine yer verildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.