İngiltere Prensi Harry - Meghan Markle... SARAYDA DÜĞÜN TELAŞI!

İngiltere Prensi Harry - Meghan Markle... SARAYDA DÜĞÜN TELAŞI!

İngiltere Prensi Harry ve Meghan Markle'ın evlenecekleri tarih açıklandı.

Buckingham Sarayı, yaptığı açıklama ile İngiltere Prensi Harry ve Meghan Markle'ın 19 Mayıs 2018'de evleneceğini duyurdu.

Prens Harry ve Meghan Markle'ın düğün tarihi netleşti. Az önce yapılan açıklamaya göre ünlü çift 19 Mayıs'ta evlenecek. Nişan tarihleri Prens Harry tarafından açıklanan Harry ve Markle, kameraların karşısına geçerek duygularını paylaşmışlardı.

İngiltere tahtının beşinci sıradaki varisi Prensi Harry (33) ve ABD’li oyuncu Meghan Markle (36), Prens Charles’ın çiftin nişanlandığını duyurmasının ardından Kensignton Sarayı’nda birlikte ilk röportajlarını verdi.

Nişan yüzüğüyle ilk kez görülen Markle ile mavi bir takım elbise giyen Prens Harry, röportaj süresince el ele tutuşarak ilişkileri hakkındaki detayları anlattı. Çift, evlilik teklifinin Kensington Sarayı’ndaki Nottingham Cottage’da akşam yemeği için tavuk pişirirken gerçekleştiğini söyledi. ABD’li oyuncu Meghan Markle, Prens Harry'nin "çok tatlı, doğal ve romantik" bir şekilde evlilik teklifi yaptığını belirtti.

Markle, Prens Harry’nin evlilik teklifi için diz çökmesinin ardından ve prens daha cümlesini bitirmeden aniden “Evet” dediğini aktardı.

Prens Harry; “Meghan’a inanılamayacak kadar hızlı bir şekilde aşık oldum. Sanki bir anda gökyüzündeki bütün yıldızlar belirdi. Her şey mükemmeldi.

Bu güzel kadın, kelimenin tam anlamıyla hayatıma girdi- ben de onun hayatına girdim” diyerek, Meghan Markle ile ileride bir aile kurmak istediğini belirtti. “Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna ise “Her şey sırayla” yanıtını verdi.
Prens Harry, kraliyet ailesine katılmanın "hiç kimse için kolay olmadığını" ancak o ve nişanlısının gelecekte bir takım olacağını vurguladı.

'Babasının etnik kökenine odaklanılması kalp kırıcı'

Meghan Markle, Prince Harry olan ilişkisi dolayısıyla medyanın kendisine olan yoğun ilgisine tamamen hazırlıksız olduğunu ve özellikle kendisinin siyah bir anneye ve beyaz bir babaya sahip olmasından dolayı karışık ırk mirasına odaklanılmasının “kalp kırıcı” olduğunu söyledi.

Markle, kendisi ve Prens Harry ile ilgili haberleri de hemen okumamaya karar verdiğini sözlerine ekledi.

Kaynak:ntv.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.