İnna... ROMANYA'LI POPSTAR, ARAPÇA ŞARKI İLE DÜNYA LİSTELERİNDE !..

İnna... ROMANYA'LI POPSTAR, ARAPÇA ŞARKI İLE DÜNYA LİSTELERİNDE !..

Türkiye’de çok sevilen Romanya’nın dünyaca ünlü şarkıcısı İnna yeni albümü ile müzik listelerindeki 1 numara olan yerini yene koruyor.

Videosu Fas’ın muhteşem Marakeş kentinde çekilen YALLA isimli parça bizden ezgiler de taşıyor. Bu parça yakında çıkacak olan INNA albümünün çıkış parçası olarak şimdiden milyonlarca izleyici ile buluştu. Youtube’daki kanalında en çok izlenen parça olan YALLA’ya şu linkten de ulaşabilirsiniz.

Düzenlemesini Sebastian Barac, Marcel Botezan, Nadir ve Inna tarafından yapılan Yalla ünlü şarkıcının Arapça sözlere de yer verdiği ilk single olarak dikkat çekiyor. Şarkının ritmine uygun olarak Fas’ın Marakeş kentinin tarihi dokusunda çekilen klip youtube.com paylaşım sitesindeki en çok izlenen şarkılar arasında yerini aldı. Inna yeni albümü ve onun çıkış şarkısı Yalla ile çok heyecanlı olduğunu söyledi:  

Bu şarkı Romence ve İngilizce dışında bir başka dilde söylediğim ilk şarkı. Arapça ritimlere bu dilde eşlik etmek farklı bir deneyim oldu. Dinleyicilerin ilk tepkileri çok olumlu. Yalla yeni albümünün en enerjik parçası bu enerjiye sadece Marakeş’te karşılık bulduğumuz için de klibini o muhteşem tarihi dokunun içinde çekmek beni ve ekibimizi çok heyecanlandırdı. 

Yalla’nın video klibini daha önce Shakira, Rihanna, Beyonce, Lady Gaga’nın klip yönetmenliğini yapan Barna Nemethi yaptı. Görüntü yönetmeniyse yine dünyanın en önemli kamera arkası kahramanlarından John Perez oldu.

İŞTE INNA'NIN BÜYÜK SES GETİREN "YALLA" ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.