İnstagram... BİR YENİ ÖZELLİK DAHA UYGULAMADA!..

İnstagram... BİR YENİ ÖZELLİK DAHA UYGULAMADA!..

Sosyal medya devi Facebook’un bebeği Instagram kendini geliştirmek için çabalamaya devam ediyor. Ne kadar yeni algoritmasıyla kullanıcıları hoşnut etmese de iyi özellikler de getirmiyor değil. Ancak o konuda da düzeltmeler yapmak üzere harekete geçti.

Instagram bio’nuzu artık hashtag’ler ve hesap linkleri de süsleyecek. Nasıl mı? Örneğin; kendinize ait bir hashtag’iniz veya başka bir hesabınız daha var.

Marka, işletme vb. Çoğu hesap, bu hashtag’i ve hesap adını bio’suna ekliyor, burada sorun yok.

Fakat bir sorun var! Bu hashtag’lere ve hesap linkine, web site linki gibi tıklanamıyordu. Sadece orada bir yazı olarak kalıyordu.

Şimdi ise bu hashtag’lere tıklama özelliğini Instagram bizlere sundu. Hashtag için “#”, hesap linki için ise “@” kullanmanız yeterli.

Bio Düzenlemek Çok Basit!

Bio’nuzu düzenlemek de bir o kadar basit! “Profili düzenle” bölümüne girdiğinizde bio’nuzu düzenleyebilir ve hashtag veya hesap linkinizi tıklanabilir bir köprüye dönüştürebilirsiniz.

Ayrıca, kendi profilinizde başka birinin hesabını paylaşıp sinsilik yapacakların dikkatine! Karşı tarafa bildirim gidecek.

Eğer karşı taraf kendi profilinin bu şekilde paylaşılmasını istemiyorsa bunu ayarlayabilecek. Kötülerin gücünü ellerinden alacak!

İşte böyle sevgili okurlarımız, Instagram farklı ve işe yarar bir özellikle karşımızda. İşletmeler için oldukça elverişli bir özellik olacağa benziyor.

Instagram’da gezinmek hiç bu kadar basitleşmemişti. Keşke şu yeni algoritmasını biraz daha düzenlese…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.