'İnstagram'...  UYGULAMAYA YENİ BİR ÖZELLİK GELİYOR !..

'İnstagram'... UYGULAMAYA YENİ BİR ÖZELLİK GELİYOR !..

İlk yayınlandığında yalnızca birkaç farklı filtre seçeneği sunan ve kullanıcılara fotoğraf düzenleme konusunda çok da fazla alternatif sunmayan Instagram, günden güne daha fazla yeniliğe kavuşuyor

Uygulamaya gelen yeni güncelleme, fotoğrafların renklerinde değişiklik yapmayı ve renkleri yumuşatmayı sağlıyor.

Işıklandırma ve gölgelendirme seçeneklerinin eklendiği uygulamada, birçok renk seçeneği içerisinden seçim yapılabiliyor. Böylece fotoğrafta vurgulamak istediğiniz bir öğe yer aldığında parlak renkler uygulayabiliyor ya da detayları gizlemek istediğiniz bir fotoğrafta gölgelendirme için farklı tonda renkler kullanabiliyorsunuz..

Uygulamaya eklenen renk seçenekleri arasında sarı, turuncu, kırmızı, pembe, mor, mavi, yeşil ve turkuaz yer alıyor. Gelen bir diğer düzenleme aracı ise keskin renkleri daha yumuşak hale getiriyor ve renklerin ne derece soluk görüneceğini ayarlamayı mümkün hale getiriyor.

6.19.0 versiyon numarasına sahip olan yeni güncelleme şu anda Android kullanıcılarına dağıtılmaya başladı. iOS kullanıcılarının söz konusu özelliklere sahip olması için ise birkaç gün daha beklemesi gerekecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.