IPL Venüs Kozmetik… HEM ÜRETİYOR, HEM ÖĞRETİYOR!...

IPL Venüs Kozmetik… HEM ÜRETİYOR, HEM ÖĞRETİYOR!...

Almanya’nın Bochum kenti ve İstanbul Etiler’de kozmetik sektöründe hizmet veren IPL VENUS hem kendi cihazını kendisi ürettiriyor. Hem de meslek sahibi olmak isteyenlere hizmet veriyor…

 

 

 

 

BOCHUM – Düzenlediği açık kapı günüyle ileriye yönelik hedeflerini müşterileriyle paylaşan IPL VENUS, atılımdan atılıma koşuyor. İlk olarak Türkiye şubesini İstanbul Etiler’de açan IPL VENUS’un sahipleri Sevgi ve Erhan Bilgin, gelecek yıllarda birçok ülkede olmayı hedefliyor

sevgibilgin_almanya1_480x360.jpg
Kendi üretimiz makinalar
IPL VENUS ile ilgili bilgi veren Sevgi Bilgin, ‘’IPL VENUS’u açtıktan sonra işimizde emin adımlarla ilerlemeye başladık. Önce İstanbul Etiler’de ilk şubemizi kurduk. Bunun yanında patenti kendimize ait cihazlarımı üretmeye başladık. Bunlar lazer cihazları, bölgesel incelme cihazları, permanent make up ve trende de ne varsa onu takip ederek yenilikler eklemeye devam ettik.
Bugün ise dövme ve silme cihazımızı müşterilerimize tanıttık. Bu cihazlarımızın satışını yüzde otuzluk bir indirimle gerçekleştirmek istiyoruz. Bu cihaza sahip olmak isteyen müşterilerimiz ayda 150 avroluk bir taksitle bu cihaza sahip olabilirler. Bu konuyla ilgilenen herkese elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz. Cihazla alakalı sorun ortaya çıktığında ise kendi ekipmanlarımız anında servisini yapıyor ve sorunu gidermiş oluyoruz.
Meslek sahibi olmak isteyenler başvursun
IPL VENUS olarak kozmetik hizmetimiz haricinde bu meslek ile ilgili eğitimler veriyoruz. Bu eğitimler kendi bünyemizde olup bizden sertifika alanlar ister kendi işyerlerini açar, ister evden çalışır, isterse bir güzellik merkezine girerek bu mesleği icra edebilirler. Bu mesleğe yönelmek isteyen veya kendisini bu alanda geliştirmek isteyenlerin bize başvurmaları yeterlidir. İşyeri açacak olanları ise işin başından sonuna kadar bilgilendirip destekliyoruz’’ dedi.

sevgibilgin_almanya2_480x360.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.