İrem Sak… “RAPUNZEL: SERÜVENLER”İN JENERİK ŞARKISINI SESLENDİRDİ VE KLİP ÇEKTİ...

İrem Sak… “RAPUNZEL: SERÜVENLER”İN JENERİK ŞARKISINI SESLENDİRDİ VE KLİP ÇEKTİ...

Disney Channel’da hafta sonları ekrana gelen; çizgi film “Rapunzel: Serüvenler”in jenerik şarkısını sevilen oyuncu İrem Sak seslendirdi. “Saçımda Rüzgarla” adlı şarkı için İrem Sak'ın başrolünde olduğu bir de video klip çekildi...

Disney Channel, “Rapunzel: Serüvenler” çizgi filmiyle 7’den 70’e herkesin çok sevdiği Rapunzel’i yepyeni maceralarıyla ekrana taşıyor. Her hafta sonu hem çocuklara hem de Rapunzel hikayesiyle büyüyen yetişkinlere birlikte paylaşabilecekleri keyifli anlar yaşatan Rapunzel Serüvenlerin Türkçe jenerik şarkısı “Saçımda Rüzgarla” için ise sevilen oyuncu İrem Sak stüdyoya girdi. Şarkı için ayrıca Sak’ın başrolde olduğu, Rapunzel’in cesur ve maceracı kişiliğini yansıtan bir de müzik klibi çekildi.

İŞTE ŞARKI VE KLİBİN KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ;

 

Aile, dostluk, cesaret, keşfetme ve özgüven temalarıyla öne çıkan“Rapunzel: Serüvenler”in şarkısını seslendirmekten duyduğu heyecanı dile getiren İrem Sak Rapunzel çocukluğumdan beri en sevdiğim Disney Prensesler’inden biri. Yeni maceralarında, hapsedildiği kuleden kurtularak birbirinden sürprizli serüvenlere atılan Rapunzel’in kendine güvenen ve cesur karakterini hem kendime benzettim, hem de seriyi severek izleyen kız çocuklarına çok iyi bir örnek olacağını düşünüyorum. Disney Prenses’leri artık ilham veren karakter özellikleriyle öne çıkıyor ve kızları büyük hayaller kurup, onların peşinden gitmeye teşvik ediyor.” dedi. Seslendirme projesinin kendisi için de benzersiz bir deneyim olduğunu belirten Sak, şarkıyı dinleyen çocukların da çok sevip keyifle eşlik edeceğinden emin olduğunu sözlerine ekledi.

Aile, dostluk, cesaret ve keşfetme temalarının işlendiği ve Rapunzel’i özgüvenli ve capcanlı karakteriyle gördüğümüz macera dolu “Rapunzel: Serüvenler, her hafta sonu saat 09:00, 16:00 ve 19:45’te Disney Channel’da ekrana geliyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.