İrem Sak... ŞANS MELEĞİ OLDU!..

İrem Sak... ŞANS MELEĞİ OLDU!..

Türkiye’nin ilk “galaksi” temalı alışveriş merkezinin açılışının 5’nci yılı nedeniyle düzenlenen kutlama etkinlikleri, TV dizilerinin başarılı oyuncusu İrem Sak ile devam etti.

2012 yılında Beylikdüzü’nde hizmete giren Marmara Park’ın kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında sunucu Hakan Ka ile birlikte birbirinden değerli hediyeleri anında kazandıran “Şans Duvarı” yarışmasının “şans meleği” olan İrem Sak, espriyle izleyenleri kahkahalara boğarken, yarışmaya katılanlara da birbirinden değerli hediyeler kazandırdı.  

3 metre uzunluğundaki Şans Duvarı yarışmasını Hakan Ka ile birlikte sunan İrem Sak, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirirken, Şans Duvarı yarışmasına katılmaya hak kazananlarla beraber de yarıştı.  

Her yarışmacının 3’er kere disk bırakarak topladığı puanlarla bir hediye kazandığı yarışmada çamaşır makinasından televizyona, buzdolabından i-phone’a kadar birbirinden değerli hediyeler dağıtılırken, sanatçı İrem Sak da, diskin rengarenk duvardan bırakılması sırasında da yarışmacıyla birlikte büyük heyecan yaşadı.  

Hakan Ka’nın sunacağı Şans Duvarı etkinliği 22 Ekim’de Evrim Akın ile devam ederken, 5. Yıl kutlamaları 28 Ekim’de Ses ve Sus’un konseri ile sona erecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.