İrem Uzunhasanoğlu... TÜRKİYE'DE BİR İLK, EV HANIMLARINA YAZAR OLMA ŞANSI!

İrem Uzunhasanoğlu... TÜRKİYE'DE BİR İLK, EV HANIMLARINA YAZAR OLMA ŞANSI!

Yurt dışında çok popüler olan bir tarzı ilk kez Türkiye’de deneyen yazar İrem Uzunhasanoğlu, özellikle ev hanımlarının boş zamanlarını değerlendirebilecekleri “365”adlı kitabını geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkardı.

Yazar İrem Uzunhasanoğlu Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdİİ.Epsilon yayınevi tarafından basılan kitapta yazar; hanımlara her sayfada sorular soruyor ve alttaki boş alana onların cevaplarını yazmalarını istiyor.

Amacının ev hanımlarını yazı yazmaya teşvik etmek olduğunu belirten yazar Uzunhasanoğlu, hanımların her gün bir sayfa cevap yazmaları halinde bir yılda tamamlayacakları ve yazarlığa ilk adımı atacakları bu kitabı için  “Yazmak istiyorsunuz ama nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz?

Artık 365 var. Şimdi masanızın başına oturun veya yatağınıza uzanın, yanınızda kaleminizi hazır edin, Yaratıcılığınızı çağırın, esin perilerinizi toplayın gelsinler.

Sonra 365’in herhangi bir sayfasını çevirin, karşınıza çıkan ilk soruyu okuyun ve yazmaya başlayın. Kendinizi yazının akışına bırakın, kaleminizin müziğinde esin, perileriniz dans etsin.”diyor.

Daha önce de “Gitme, Gül Yanakların Solar” adlı kitabını piyasaya çıkaran Yazar Uzunhasanoğlu, konuşmasını şöyle noktalıyor:

“365 sensin. 365 senin hikayelerinle dolup taştığında, sadece sana ait olanla baş başa kalacaksın. Ve kimsenin 365’i seninkine benzemeyecek. Sen 365’i yazacaksın, 365 de seni...”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.