IŞIL IŞIL BİR GECE!..

IŞIL IŞIL BİR GECE!..

Işığın hareketli ve renkli dünyasını yansıtan teknolojinin son gelişmelerini bünyesinde taşıyan Philips AmbiLux TV'nin tanıtımının yapıldığı lansman LightNight gecesi konsepti ile 12 Mayıs perşembe akşamı Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleştirildi.

Haber; Mehmet KARADEMİR

Açılış konuşmasını TP Vision Genel Müdürü Faruk Kocabaş'ın yaptığı; müzik, gastronomi ve teknolojinin buluştuğu LightNight etkinliğine, firmanın üst düzey yöneticilerinin yanısıra TP Vision Sales Maneger Ünal Masalcı ve eşi Sıla Durak Masalcı, magazinkolik.com editörü, işadamı Mehmet Karademir ve kızkardeşi Aynil Sigorta Aracılık Hizmetleri sahibi iş kadını Aynil Karademir, Ayhan Sicimoğlu, Oyuncu Serra Yılmaz'ın yanısıra iş, sanat, cemiyet ve basın hayatından pek çok seçkin isim katıldı.

Tüm davetlileri kapıda tek tek karşılayan Ünal Masalcı ve zarif eşi Sıla Masalcı, şıklıkları ve gece boyunca devam eden  misafirperverlikleri ile göz doldurdu.

Davetliler, Philips Ambilux TV ile ışığın büyülü dünyasında gezintiye çıkarak unutulmaz bir gece yaşadı.

Etrafında bulundurduğu ve TV ekranındaki renkleri televizyonun etrafına yansıtmaya yarayan 9 adet projektörle TV izleme deneyimini kökten değiştirecek Philips AmbiLux modelinin lansman gecesine “Işık” konsepti damga vurdu.

Philips AmbiLux TV, 4k Ultra HD TV ile izleme deneyimini yepyeni bir boyuta taşıyor. Philips'e özel eşsiz Ambilight teknolojisinde bugüne kadarki en flaş gelişmeyi ifade eden Ambilight projeksiyon sistemini gecede görücüye çıkardı.

AmbiLux, bugüne kadar eşine rastlanmamış bir TV deneyimi sağlamak üzere güçlü Android TV işletim sistemi ve en üst düzey Ambilight performansını biraraya getiriyor. UHD görüntü kalitesi ve Avrupa tasarımının en iyi unsurları, yeni Philips TV yelpazesinde gerçek bir dönüm noktasını temsil ediyor..

İkramların bol ve içeceklerin su gibi aktığı gecede, yansıma ve ışık temalı lezzetler neonlu merengler, geceye özel olarak hazırlanan misafirlere özel tadımlar yaratacak kanepe, aperatif ve de özel içecekler konuklardan tam not aldı..

Başta Neolokal’in ünlü şefi Maksut Aşkar olmak üzerea alanlarında büyük başarılara imza atmış şeflerin sunumu ile tam bir lezzet dünyasına dönen hem türk hem de dünya mutfağından örneklerin sumulduğu gecede, suşi bara ilgi bir hayli yoğun oldu.

Ayhan Sicimoğlu'nun performansı ve özel ışık kostümlü dansçılarının hareket kazandırdığı gecede, Sicimoğlu esprili ve haraketli sahnesi ile konuklardan büyük alkış aldı.

Özellikle Ferzan Petek'in filmlerinde ki başarısı ile adını dünyaya duyuran adeta sinema elçimiz olmuş Serra Yılmaz'ın Latin müzikleri eşliğinde ki dansı geceye ayrı bir renk kattı.

Hem pop hem latin ham de nostaljik 45 liklerle yoğrulan ve de günümüz saunduna uyarlanan unutulmaz şarkıların yer aldığı Sicimoğlu'nun ilginç repertuarı ile konuklar coşkulu dansları ile adeta haftanın yorgunluğunu üzerlerinden atmış oldular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.