Işıl Yücesoy... CRR'DE HALKLA BULUŞUYOR!

Işıl Yücesoy... CRR'DE HALKLA BULUŞUYOR!

İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu, bu kez sevilen şarkılarıyla Işıl Yücesoy’u sahnesinde ağırlayacak.

 

Ülkemizin önde gelen Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği sanatçılarını “İstanbul’da Pazar Konserleri” programı kapsamında müzikseverlerle buluşturan İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu, bu kez sevilen şarkılarıyla Işıl Yücesoy’u sahnesinde ağırlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRR), büyük bir ilgiyle takip edilen “İstanbul’da Pazar Konserleri” programıyla sanatseverlere Türk müziği ziyafeti sunmaya devam ediyor.

“İstanbul’da Pazar Konserleri”nin aralık ayı ikinci konuğu, uzun bir aradan sonra müziğe tekrar dönen tiyaro ve sinemanın usta oyuncularından Işıl Yücesoy olacak.

1975 yılında ilk 45’liği olan “Çalamazsın Mutluluğu” ile müzik yaşamına başlayan ve 1979 yılında müziğe ara vererek oyunculuk hayatına devam eden Yücesoy, 37 yıl aradan sonra 2016’da çıkardığı “Zamansız” albümü ve yeni yayınladığı “Hayat Herkese Aynı” adlı şarkısıyla 17 Aralık Pazar günü CRR’de dinleyicilerinin karşısında olacak.

Sanatçı konserde on parçadan oluşan yeni albümünün dışında; “Sensiz Yıllarda”, “Yalnızlık Senfonisi”, “Hovarda”, “Kirli Beyaz Kedi”,”Aldırma Deli Gönlüm” ve “Ya Seninle Ya Sensiz” gibi Türk Pop Müziği’nin sevilen şarkılarını da seslendirecek.

80’li yıllarda Ankara ve İstanbul radyosunda yayınlanan oyunlarda yer alan ve Üvey Baba, Çemberimde Gül Oya, Kara Para Aşk adlı diziler ile “Unutursam Fısılda” sinema filminde rol alan değerli sanatçı, eşsiz sesi ile 14.00’te sahnede olacak.

Zamansız şarkılara zamansız sesiyle yeniden hayat veren Işıl Yücesoy, dinleyicilerini nostalji dolu müzikal bir yolculuğa çıkartacak.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.