Işın Karaca...FORMUNU HANGİ GIDA İLE KORUYOR?..

Işın Karaca...FORMUNU HANGİ GIDA İLE KORUYOR?..

Tavuk üretim sektörünün önemli markalarından birinin bu yıl 5. sini düzenlediği Yumurta ve Tavukçuluk Bilgi Paylaş Semineri, Işın Karaca konseri eşliğinde bir gala ile bittti.

Türk Tavukçuluk sektörünün öncü firmalarından  Hastavuk, Türkiye genelinde düzenlediği ve teknolojideki son yeniliklerle gelişen yumurta ve tavuk sektöründe edindiği deneyimlerini firmalarla paylaşan, dünyadaki en son gelişmeleri, üreticilerinin hizmetine sunan bilgi-paylaşım seminerlerinin 5.sini Antalya Baia otelde gerçekleştirdi.

Bir Alman firması tarafından ortaklaşa düzenlenen bu seminere Türkiye’nin 4 bir tarafından 600'ün üzerinde üretici firmanın temsilcileri katılarak  sektörde gelinen  durumu ekonomi-tarım bakanlığı yetkilileriyle değerlendirdi.

Markanın uluslararası platformda gösterdiği başarı ile ülkemiz ekonomisinin temel direklerinden tavukçuluk sektöründe gösterdiği başarılarının da kutlandığı bu anlamlı seminerin galasına 1000’e yakın katılımla değerli sanatçı Işın Karaca’nın konseri son noktayı koydu.

Kısa sürede verdiği kiloları korumak adına “yumurta ve tavuk destekli diyetle hayatımı devam ettiriyorum ve bundan çok mutluyum” diyen Işın Karaca, katılan konuklara güzel bir gece yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.