IŞIN KARACA İLE GÜLDÜR GÜLDÜR KAHKAHA!

IŞIN KARACA İLE GÜLDÜR GÜLDÜR KAHKAHA!

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçleriyle bu akşam Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

 

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçleriyle bu akşam Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Güldür Güldür Show’a yeni bölümünde; ünlü şarkıcı Işın Karaca konuk olacak.

 

Emekli olduktan sonra kendisini işe yaramaz hisseden Şevket bu düşünceden kurtulabilecek mi? Şevket'in eşi Nezaket ve çocukları Sinem ve İbrahim bu sorun karşısında Şevket'e yardımcı olabilecek mi?

 

Gençlerin katıldığı programın sunucusu Yeter, program konuğu profesör Mehtap ile stüdyoyu temizleyen Burcu'yu karıştırırsa neler yaşanır? Burcu zoraki yorumculuk işini kıvırabilecek mi? Stüdyo amiri bahadır bu karışıklığı çözebilecek mi? 

 

Sürekli olarak rahatsızlanan ve durmadan hastaneye giden Sinem Teyze doktorların ilgisini çekmeyi başarabilecek mi? Hastane personeli kendisi ile ilgilenmediği için silahla doktorları ve diğer çalışanları rehin alan Sinem Teyze'yi kim durduracak? Halkman Sinem'i durdurabilecek mi?

 

Yan mahalleden Dilek'e aşık olan ve bu yüzden yan mahallenin belalısı İsmail tarafından tehdit edilen Bilal neler yapacak? Arkadaşlarını kavga için çağıran Bilal, karşısında mahallenin psikopatları İsmail, Fikri ve Mustafa'yı görünce neler yapacak? 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.