İsmail Demirci-Burcu Binici..."BABALARIN BABASI" İÇİN BALE DERSİ!..

İsmail Demirci-Burcu Binici..."BABALARIN BABASI" İÇİN BALE DERSİ!..

İsmail Demirci ve Burcu Binici rol aldıkları komedi filmi “Babaların Babası” için bale dersi aldılar.

Yönetmenliğini Raşit Çelikezer’in yaptığı senaryosunu Nuri Özgül ve Şenol Zencir’in yazdığı yapımcılığını Selin Altınel’in üstlendiği başrollerini Menderes Samancılar, Ali Sürmeli, Ayhan Taş, Burak Satıbol, İsmail Demirci, Burcu Binici, Abidin Yerebakan, Barış Başar, Ömer Gecü, Erdal Cindoruk,  Emre Kentmenoğlu ve Ayşen Sezerel’in paylaştığı komedi filmi “Babaların Babası” için İsmail Demirci ve Burcu Binici bale dersi aldılar.

Mafyanın  karanlık dünyasını farklı ve esprili bir dille yansıtan “Babaların Babası” için İsmail Demirci ve Burcu Binici birlikte kamera karşısına geçti.

Balet (İsmail Demirci) ve balerin( Burcu Binici) iki sevgiliyi canlandıran oyuncular dans sahnelerinin hakkını verebilmek için çekimler süresince bale eğitmeninden ders aldılar.

Esas duruş ve temel bale hareketleri çalışan ikili balerin ve baletlerin işi gerçekten çok zor olduğunu belirttiler.

Çekimleri 3 ay once İstanbul’da tamamlanan ve  500’ü aşkın kuru sıkı merminin kullanıldığı filmin konusu ise şöyle; İstanbul yer altı aleminin raconunu kesen, Babaların Babası Necdet Çetin (Menderes Samancılar) birlikte iş yaptığı diğer mafya babalarının arkasından iş çevirdiğini öğrenir.

Çetin, onlara bir ders vermek için harekete geçer. Hazırladığı sürprizin en büyüğü  ise  uzun yıllardır herkesten sakladığı oğludur. Ancak  konservatuar mezunu olan Berk (İsmail Demirci) balettir.

Hiç bir şeyden haberi olmayan genç adamın  en büyük hayali ise baş balet olmaktır. Balerin kız arkadaşı ile birlikte mütevazi  bir hayat süren Berk kendini bir anda mafya babalarının hesaplaşması içinde bulur. Üstelik onların en büyüğü ve en korkulanı kendi öz babasıdır.

Eğlenceli senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile “Babaların Babası” 22 Nisan’da vizyonda.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.