İsmail Özkan... ALATURKAYI YAŞATAN COŞKULU GECELER!..

İsmail Özkan... ALATURKAYI YAŞATAN COŞKULU GECELER!..

Türk Sanat Müziği'nin başarılı ve genç yeteneklerinden İsmail Özkan, Etiler Vitrin'de önceki akşam `Alaturka Geceler` adlı konseptle bir kez daha sevenleriyle bir araya geldi.

Haber; Mehmet KARADEMİR

Güçlü sesi, zengin repertuarı ve muhteşem sahne performansıyla kulakların pasını silen İsmail Özkan izleyicilerden tam not aldı.

Gazino kültürünün neredeyse bitmiş olduğu şu günlerde, programını gazino tadında sergileyen İsmail Özkan'ı dinlemeye gelenler arasında  8. cumhurbaşkanı Turgut Özal`ın eşi Semra Özal, Karaköy Güllüoğlu baklavalarının sahibi Nadir Güllüoğlu, magazinkolik.com genel yayın yönetmeni Nurcan Sabur, magazinkolik.com koordinatörü Esin Sabur, magazinkolik.com editörü Mehmet Karademir, İşkadını Aynil Karademir, Ömür Gedik, İşadamı Kenan Barshan, Meshem Özşimşir, Alican Atalay, Uğur Batur, Mehmet Sümer, Ezo gibi İş, sanat, medya ve cemiyet hayatından bir çok seçkin isim vardı.

Hem genç, hem olgun hem de yaş almış yani neredeyse yedi'den yetmiş' e bir fan kitlesine sahip olan sanatçı, sosyal medyada da paylaşımlarıyla tam bir fenomen.

Güçlü sesiyle her söylediği şarkıda izleyenleri kah hüzünlendiren kah oynatan İsmail Özkan, programına sanat müziği ile başlayıp, son zamanlarda dillere pelesenk olan günümüz popüler fantezi ve  arabesk şarkılarla da müziğin her çeşidinden bir şov sergiledi.

Kendisini dinlemeye gelen sanatçı arkadaşlarını tek tek sahneye çağıran Özkan'ı  Mehsem Özşimşir, Eda Karaycu, Alican Atalay, Ezo gibi değerli isimler performanslarıyla yalnız bırakmadı.

Aynı zamanda TRT Müzik kanalında her çarşamba akşamı Umut Akyürek ile beraber "Alaturka Geceler" programı ile de geniş hayran kitlesine ulaşan İsmail Özkan, 23 Şubat Salı akşamı Ömür Gedik ile birlikte Yeşilçam şarkılarını Vitrin Alaturka'da birlikte seslendirecek.

Sahne aldığı mekanda sevenleri sabahın ilk ışıklarına kadar Ismail Özkan`la  Türk Sanat müziği şarkılarıyla doyasıya eğlendi.

İŞTE MAGAZİNKOLİK KAMERASINDAN O GECE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum