İsmail Özkan... BOĞAZ'IN İNCİSİ PORTAXE'DA UNUTULMAZ YILBAŞI!

İsmail Özkan... BOĞAZ'IN İNCİSİ PORTAXE'DA UNUTULMAZ YILBAŞI!

Yeni yılı müzik ziyafeti ve muhteşem bir menü eşliğinde karşılamak isteyenler bu yıl Boğaz’ın incisi Portaxe‘da başarılı yorumcu, alaturka müziğin beyefendisi İsmail Özkan sahnesinde buluştu.

Eşsiz boğaz manzarası eşliğinde yılbaşı sahnesini, son teklisi ‘Yansın İstanbul’ ile açan İsmail Özkan misafirlere müzik ziyafeti çekti.

Üçbuçuk saat süreyle sahneden kalan ve gönüllere hitap eden güçlü ses İsmail Özkan’ın birbirinden güzel şarkıları ile yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşayan konuklar, Portaxe’de sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

ismailozkan-portaxe1.jpg

Bu gece için özel bir repertuar seçen Özkan, konukları zaman zaman dans ettirdi, zaman zaman oynattı, zaman zaman arabesk şarkılarla dertlendirdi.

2023 yılından, 2024 yılına geçilen bu özel akşamda İsmail Özkan’ı ailesi de yalnız bırakmadı.

ismailozkan-aile.jpg

İsmail Özkan, yeni yılın ilk saatlerinde, konuklar arasında bulunan ve ilk solo konserine hazırlanan Gülcan Köseoğlu’nu sahneye davet ederek gecenin sürprizini yaptı.

Den – Den Denizcilik Yönetim Kurulu Üyesi ve TSM gönüllü solisti Gülcan Köseoğlu seslendirdiği eserlerle konuklardan tam not aldı.

gulcankoseoglu-portaxe.jpg

Gece boyunca konuklar ile tek tek ilgilenen İsmail Özkan, programının son bölümünde İbrahim Tatlıses şarkıları seslendirirken, sahnesini açılış şarkısı olan ‘Yansın İstanbul’ ile kapattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.