İsmail Özkan... DÜĞÜNE ÜNLÜLER AKIN ETTİ...

İsmail Özkan... DÜĞÜNE ÜNLÜLER AKIN ETTİ...

Söylediği şarkılarla insanların gönlüne hitap eden İsmail Özkan geçtiğimiz Cuma akşamı İstanbul CVK Bosphorus’ta nişanlısı Hayrettin-Serpil Mimaroğlu (Star Hotels Group Turizimci) kızları Esra Mimaroğlu ile evlendi .

Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un kıydığı nikâhta şahitler  Arabesk Müziğin babası Orhan Gencebay, Bedrettin Dalan, iş adamı Yaşar Aktürk; iş adamı (Peker Holdıng) Hasan Peker oldu.

Okan Karacan’ın sunduğu düğüne Saruhan Hünel, Müşerref Akay, Hüner Coşkuner, Ali Müfit Gürtuna, Ayhan Aşan, Aslı Hünel, Alişan gibi sanat dünyasından çok sayıda sevilen isimleri katıldı.

DÜĞÜNDEN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR...

Genç çift nikâh masasında ‘’EVET’’ diyerek nikah cüzdanını gelin hanımın almasıyla birlikte Kara Ali ve saz arkadaşları inanılmaz bir müzik şöleni gerçekleştirdi.

Karali Ali ve Saz arkadaşlarından sonra sahneyi Hüner Coşkuner aldı. Hüner Coşkuner söylediği şarkılarla misafirleri mest etti.

Tüm misafirleri ortaya davet ederek herkesin oynamasını sağlayan Aslı Hünel ise eğlenceli şarkıları ve kıpır kıpır performansı ile coşkulu bir performans gerçekleştirdi. Ayrıca Aslı Hünel’in giydiği kıyafet göz kamaştırıyordu.

Düğünde damadın giysini Sarar ve gelinliği de Gülşah Saracoğlu hazırladılar… 

Sahneye en son İsmail Özkan’ın yakın arkadaşı Alişan Çıktı. ‘’Sana Olan Duygularım’’ adlı şarkıyla sahneye çıkan Alişan davetlilere inanılmaz bir gece yaşattı.

Yeni çift; Cruise gemisiyle birlikte Akdeniz turuna çıkacaklar...

DÜĞÜNDEN MAGAZİNKOLİK'E ÖZEL HİÇBİR YERDE GÖREMEYECEĞİNİZ GÖRÜNTÜLER...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.