İsmail YK... 'EVLENMEYİ HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM!'

İsmail YK... 'EVLENMEYİ HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM!'

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü şarkıcı İsmail YK oldu.

Hayli keyifli anların yaşandığı canlı yayında İsmail YK, Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi ve bir o kadar da iddialı açıklamalarda bulundu.

Şarkılarımda Yaşanmışlıklar Var

Şarkılarında yaşanmışlıkların olduğunu ve şarkılarında heyecan istediğini söyleyen İsmail YK “ Benim şarkılarımda yaşanmışlıklar var.

Bazen bu şarkıların oluşması için hayal kuruyorum. Birde hep beddua ediyorsun diyorlar ama hepsinde değil. “’Geber’ şarkım bedduanın sonraki adımı” dedi.

Kirpik Takacak Adammıyım

Uzun kirpiklerinin olduğunu ve herkesin kensine kirpiklerinin takma olup olmadığını  sorduğunu söyleyen İsmail YK “ Sürekli kirpiklerimin takma olup olmadığını soruyorlar.

Ben takma kirpik takacak adam mıyım? Gece gözlerimi kapattığımda kirpiklerimden biraz rahatsız oluyorum ama sıkıntım yok” dedi.

Evlenmeyi Hiç Düşünmüyorum

Sosyal medya kullanıcılarının tarafından yöneltilen ‘Evlenmeyi düşünüyor musunuz? sorusuna İsmail YK “ Evliliği hiç düşünmüyorum.

Bu zamanlarda evlenmek istemiyorum. Gelecekte de böyle bir şey gözükmüyor gibi geliyor bana” diye konuştu.

Konserlerde Kendimi Tanıyamıyorum

Normal hayatında sakin birisi olduğunu ancak konserlerde kendisini tanıyamadığını söyleyen İsmail YK “ Konserlerde kendimi tanıyamıyorum. 

İzlerken bu ben miyim diyorum yoksa sakin yaşayan evde arkadaşlarımla film izleyen bir insanım” dedi.

 

Auram Dönem Dizilerine Yatkın

 

Müziğe zaman ayıramayacağını için oyunculuk yapmayı düşünmediğini söyleyen İsmail YK “ Müziğe zaman ayıramadığım için oyunculuk düşünmedim. Ancak çevremdeki insanlar auramın dönem dizilerine yatkın olduğumu söylüyorlar” dedi.

 

Helikopterden Sahneye İneceğim

 

Hayalinde konserinde helikopterden sahneye atlamak olduğunu söyleyen İsmail YK “ Sahmede yapmak istediğim çok farklı fikirlerim var. Bunları yavaş yavaş gerçekleştireceğim ama en büyüğü helikopterden sahneye inmek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.