İsrafil Köse... MOTORSİKLET KAZASI GEÇİRDİ, YOĞUN BAKIMDA...

İsrafil Köse... MOTORSİKLET KAZASI GEÇİRDİ, YOĞUN BAKIMDA...

Dizi ve sinema oyuncusu olan,özellikle de Karadenizli rolleriyle ünlenen İsrafil Köse, geçirdiği trafik kazası sonucu hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

"Emret Komutan"ım adlı diziyle tanınan sevilen oyuncunun kazayı İstanbul Kadıköy'de geçirdiği öğrenildi.

İsrafil Köse'ye ilk müdahale Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne yapıldı. Daha sonra aynı hastanenin yoğum bakım ünitesine kaldırılan Köse'nin durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Sinema sanatçısı Özlem Savaş, anında hastaneye giderek, Köse'nin başından biran olsun ayrılmadı ve "Doktorlar pek de iç açıcı konuşmuyor, çok ciddi bir kaza geçirmiş... Hayatta kalma şansının şimdilik %50 olduğunu söylüyorlar... Tabii ki Allah'tan ümit kesilmez. Tüm dualarımız İsrafil için" diye konuştu...

İsrafil Köse Kimdir?

20 Şubat 1970 tarihinde Artvin’in Borçka ilçesinde doğan İsrafil Köse, İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünü bitirdi.

1987 yılında Belene dizisinde Emin rolü ile oyunculuğa ilk adımını atan İsrafil Köse, bugüne dek birçok sinema, film ve tiyatroda rol aldı.

Başarılı oyuncu aldığı rollerde Laz şivesi ile ön plana çıkmaktadır.

Emret Komutanım dizisinde Laz Çavuş Cemal rolünü canlandıran İsrafil Köse, ”Sümela’nın Şifresi: Temel” ve ”Moskova’nın Şifresi : Temel” filmlerinde ve Şimdi Onlar Düşünsün gibi yapımlarda rol aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.