İstanbul Gençlik Festivali... UFUK AÇICI DENEYİMLERİN FESTİVALİ!

İstanbul Gençlik Festivali... UFUK AÇICI DENEYİMLERİN FESTİVALİ!

Gençlerle Türkiye’nin sevilen markaları, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları, kültür-sanat etkinlikleri, spor aktiviteleri, söyleşiler, konser etkinliklerini bir araya getiren İGF 2018, Türk Telekom ana sponsorluğunda 2 Mayıs Çarşamba günü başlıyor.

Gençlerle Türkiye’nin en sevilen markaları, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları, kültür-sanat etkinlikleri, robotik atölyeler, spor aktiviteleri, söyleşiler ve konser etkinliklerini bir araya getiren Türkiye’nin en büyük gençlik festivali İGF 2018, Türk Telekom ana sponsorluğunda 2 Mayıs Çarşamba günü başlıyor.

Konser, eğlence, kültür-sanat, bilim-teknoloji, söyleşi, spor, sosyal sorumluluk ve daha birçok alanda onlarca etkinliğin gerçekleştirileceği İstanbul Gençlik Festivali’nde gençler, yepyeni deneyimlerle vizyon kazanacakları, anılar biriktirecekleri, kendilerini ifade edecekleri ve tüm bunları gerçekleştirirken bolca eğlenecekleri dolu dolu 5 gün geçirecekler.

Ufuk açıcı deneyimlerin festivali

5 gün boyunca 1 milyondan fazla genci ağırlaması beklenen İstanbul Gençlik Festivali’nde birçok farklı alanda ufuk açıcı deneyimler gerçekleşecek.

Katılımcılar, robotik atölyelerde teknolojik deneyimler yaşarken, Türkiye’nin en büyük gezici dijital sergisini de gezebilecekler.

Türk Telekom Muud sahnesinde sevdikleri sanatçıların konserleriyle eğlenecek; BistTalks söyleşi sahnesinde, alanında birbirinden değerli konuşmacıları dinleyecekler.

Tüm bunların yanında e-oyunlar, turnuvalar, ilgi çekici atölyeler ve sürpriz etkinlikler ile rengarenk bir festival gençleri bekliyor olacak.

Eğlence ve müzik sınır tanımıyor!

Türk Telekom ana sponsorluğunda gerçekleşecek festival kapsamında, her gün farklı sanatçıların performans göstereceği, neşeli, dinamik sahneler de gençler doyasıya eğlenecek.

BistTalks ile İGF, gençlere ilham vermeye geliyor!

Borsa İstanbul sponsorluğunda gerçekleşecek BistTalks, 5 günde 30 değerli konuşmacıyı gençlerle buluşturacak, konuşmacılar ilham dolu deneyimlerini gençlerle paylaşacak.

Farklı sektörlerden kanaat önderlerinin katılacağı BistTalks, gençlere ilham vermeye geliyor.

Kültür-Sanat alanında unutulmaz deneyimler!

Ziraat Bankası Sanat Koleksiyonu, Türkiye’de ilk defa kullanılan 5K Çözünürlüklü Sergileme Teknolojili “Işık ve Renk” Dijital Sergisi ile gençlere daha önce hiç yaşamadıkları bir deneyim vadediyor.

Ayrıca kültür-sanat bölümüne konumlanacak kütüphaneler ve sürprizlerle dolu aktiviteler ile gençlerin vizyonuna vizyon katacak.

Teknoloji ile gençler bir araya geliyor!

9.000 m2 kapalı alanda kurulan; robotik atölyeler, gençler arasında son yılların trendi

haline gelen e-oyun turnuvaları ve deneyimlerle dolu bir alan.

Gençler, bu sene İGF’de ufuklarını açan yenilikçi deneyimler yaşayacak.

Gençler dijital dünyayı yakından tanıyor!

Günümüzde gençlerin ilgisini çeken dijital dünyada en iyi nasıl var olacaklarını, dijitali olumlu yönde nasıl kullanacaklarını anlatan eğitimlerle gençler yeni deneyimlerin kapısını aralayacak.

Spor alanlarında sürprizler gençleri bekliyor!

İGF’nin olmazsa olmazı spor alanlarında festival dahilindeki markalar ile basketbol, futbol, koşu, spinning, kaykay aktiviteleri ile hem gençler spor yapacak, hem de eğlenecekler.

Heyecanlı ve ödüllü yarışmaların da yapılacağı festivalde, gençleri birbirinden iyi sürprizler bekliyor.

Mesleğinizi seçmeden önce hayal kurun!

Gençlere yeni deneyimler yaşatmayı amaçlayan İGF, gençlerin mesleki hayallerini

destekleyecek atölyeler ve alanlar kuruyor.

Hedefledikleri meslekleri deneyimleterek

hayallerine yakınlaşmalarını sağlıyor.

İstanbul Gençlik Festivali, 2-6 Mayıs tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.